Jobbet, stallet, duscha, sooova....

Va på stallet en sväng med Tessa förut. Vi va bara ute och gick med honom idag eftersom Tessa tränade igår. Han gick bara SÅÅ bra för Ebba igår. Men det finns mkt kvar att lära sig. Det var bra att jag satt med och lyssnade vad hon sa så att jag också vet vad jag ska träna på när jag rider.
Imorgon jobbar vi 7:00-19:00, sen är vi lediga!! På lördag är det dop för Teo i Styrstad Kyrka. Mats ska fota så vi ska vara där lite tidigare. Innan dess ska jag upp på stan och lämna tillbaka bågarna som jag har lånat hem. För ÄNTLIGEN ska jag köpa nya glasögon och ÄNTLIGEN ska jag få linser! UNDERBART! Bågarna som jag har bestämt mig för är såå snygga. På skalmarna är det blommor! Sen ska jag även boka klipptid på lördga när jag är på stan. Nu ska jag bli snygg.... eeehhh, ja, ni fattar! Jag ska nu permanenta mig hade jag tänkt. Om Jeanette tycker att det är en bra idé. Vi får väl se! Men jag hoppas att jag kan göra det för att det skulle bli skitbra. Och dessutom är jag så fruktansvärt less på mitt hår/frisyr/färg/ALLT! Jag hade tänkt att Tessa ska få färga och slinga efteråt. Tänkte vara snygg tills mor, far och syster kommer. Och tills Mats fyller år!
Nu på lördagkväll ska vi över till Tessa & Micke på middag. Sen går Mats hem och spelar tv-spel och resten av oss förfestar och går ut! Och dansar JÄRNET! Skoj! Mindre skoj är dock att det är städning i stallet på söndag. Men vi har sagt att vi inte kommer att komma kl 10 utan lite senare! Efter städningen ska vi köra med Ponte. Nä, nu sooooova....ZZZZZzzzzzZZZZZzzzzz!

Zzzznark/JåzÄnnu en dag...

Ojdå, precis en månad sen jag skrev sist idag. Måste skärpa mig. Men jag har tusen saker för mig känns det som. Jobbet, stallet, hinna slappna av och vara med Mats, umgås med Tessa, träffa Jojjo och festa.
Igår var jag ute och red och han gick som en klocka! Ikväll skulle Tessa rida. Undra hur det gick och hur han var idag?
Imorse hämtade jag ut min och Tessas biljetter till Globen Horse Show! ÅH, vad det ska bli roligt! Så nu ska vi bara boka hotellrum. Sen är allt klappat och klart! Synd bara att det var precis samma helg som det är  personalresa till Göteborg. Gå och se Peter Johansson och bo på fint hotell. Men men, Mats får väl bo med Willy då för Frida är ju inte med. Men vi får fixa någon som kan mata katterna då eftersom både jag och Mats är borta. Men det ska nog ordna sig.
Imorgon jobbar vi 8-19:15. Skoj? Nja. Men nu är det sannerligen inte långt kvar tills vi börjar stänga klockan 18 på helgerna. JAG LÄNGTAR!
Nästa helg ät vi lediga och då blir det dop för Teo på lördag. Och sen på kvällen kanske det blir middag hos Tessa och Micke i deras nya lägenhet. Och fest med utgång! Om det inte blir filmvisning med personalen. Men nu hade jag faktiskt bestämt med Tessa först. Det ska bli skoj att se hur fint dom har fått det i den nya lyan. Och jag hoppas få komma hem till Pelle och Sofias nya lägenhet snart. Vi skulle försöka träffas nu snart innan ungen ploppar ut :D Usch och fy... Nu är jag trött! *gäsp* Nu ska jag hoppa i duschen sen i sängen, med en duns!

Gonatt! /Jåz