Städdag...

Idag är vi lediga. Vi har varit nere i källaren och städat undan en hel del! Så det blev mkt plats över nu. Underbart! När Mats har spelat klart på sitt tv-spel ska vi åka till returpunkten och slänga lite skit som stod där nere.
I måndags var vi på en visning av ett hus. Ute i Husby då så klart, Mysingevägen 9. Läget och tomten är kanon, men fy f*n vad det luktade där inne! Gammalt piss. Fruktansvärt! Så det man skulle behöva göra om man skulle köpa det är att riva ut allt och renovera, innan man ens kan flytta in! Det blir alltför dyrt. Men som sagt...läget är kanon! Men det kommer nog fler chanser.
Imorgon förmiddag ska jag iväg och rida hade jag tänkt. Hoppas han är pigg och fräsch! Och att det inte regnar.
I lördags kom lilla Viggo till världen, Pelle och Sofias lilla knodd. Underbart söt på bilderna och mamma upp i dagen :D Längtar tills vi får åka dit och hälsa på dem. Men det är den tredje killen nu, först Teo och Emil och nu Viggo. Nu får jag och Mats styra upp snart och fixa fram en liten tjej. Hoppas att vi får en flicka... Jag vill så gärna ha det! Men jag blir nog glad vilket som har jag en känsla av :)


Snörvel / Jåz
Livet är en fest!

På lördag blir det utgång med Anna, Peter, Tessa, Micke. Någon mer? Och så ska vi sjunga en heeela massa Sing Star. Och så måste jag städa i helgen och så ska jag och Tessa hänga lite i stallet. Köra, rida och putsa lite utrustning. Sen kanske det blir wok med Tessa och Micke här innan festfolket kommer.
Imorgon är vi lediga. Jag ska till optikern kl 11, sen ska jag bara städa hela dagen. Måste ju vara fint och fräscht tills mamma, pappa och syster kommer. Och i helgen måste jag köpa en present till Mätsie som snart fyller 30 år :)
Ja, vad mer finns att säga? Jag är fruktansvärt trött... Igår började vi 06:00 på morgonen, jobbade till 15:00. Sen gick vi en promenad i Husby, sen hade vi personalmöte mellan 17:00-20:25. Så vi kom inte hem förens vid 21. Då var man lite mör i skallen måste jag säga...
Den 25:e oktober drar vi till stugan, och den 27:e (lördag) kommer Tessa och Micke ut och hälsar på med valpen Elvira. Tessa fyller ju 24 då, så det blir lite födelsedagsfirande. Egentligen är det kräftskiva hos Jan Svensson också på lördagen, men vi hade bestämt med Tessa och Micke först. Men det kommer nog fler kräftskivor. Och så vill vi ju träffa valpisen. Hon är bara SÅÅÅ söt! Fick se en ny bild på henne i helgen! Så fin alltså. Hon är säkert ännu sötare i verkligheten. Hoppas nu bara att katterna gillar henne!

Jag har just sänkt ledarhunden.../Jåz