Snygga brudar

Härliga tjejer i storstaden som gör sig redo för en kväll på krogen ;-)




Girls in the big city!

Imorgon åker jag och bästa vännen Tessa till Stockholm för en helg utan karlar och barn ;-) Det blir hotellfrukost, sovmorgon, vindrickande, tjejsnack, hästar på Globen och bara vara. Lite shopping också kanske ;-) Det ska bli härligt! Nu är det ju två år sen sist vi var iväg, så vi längtar extra mycket!

Dags att sussa om jag ska orka med :-)

Mina fina tjejer tidigare ikväll <3




En storfavorit och ett HETT tips!

Min senaste kärlek är serien Fringe. Ett måste att se denna underbara serie, dels för att Joshua Jackson är galet snygg, och dels för att det är underhållande, spännande, lagom läskig och bara helt enkelt bäst!
 
 
Två första säsongerna finns på Netflix. Längtar nu efter den femte och avslutande säsongen, som ska "knyta ihop säcken" så att säga.
 
Kärlek!



Ikväll är det dags!

ÄNTLIGEN ska jag och Tessa få se sista delen i Twilight-sagan!
Åh, vad jag längtar!
Först blir det lite mat på Babyl, sen går vi upp till biografen för ett par timmars njutning i form av Breaking dawn part 2. 
 
JIPPI! :-D
 



Vår Timrå-vistelse

Imorgon åker vi hem. Sista kvällen på Böleängen med familjen.

Igår kväll fick jag och Mats åka med Freja in på primärvårdsjouren eftersom hon inte ville hämta sig från sin misstänkta magsjuka. Hon sov nästan i ett dygn och var slö hela tiden. Lite läskigt! Men när vi kom in dit så piggnade hon till (så klart!) och lekte lite i väntrummet. Men energin tog ganska snabbt slut. Läkaren kunde i alla fall konstatera att det var en virusinfektion eftersom hon har varit hes sen i fredags och hon var röd och irriterad i halsen. Dessutom hade hon lite feber. Han trodde att det var viruset som hade utlöst kräkningarna. Men jag ropar inte hej förens jag är HELT säker på att alla har klarat sig. Om det inte är kräksjuka så lär vi säkert dra på oss det när dom ska tillbaka på dagis på torsdag. Det härjar för fullt igen :-(

Idag har hon varit mer sig själv, och det märks att hon börjar hämta dig. Inte lika hes och snorig och hängig. Hoppas på en bra hemresa i bilen imorgon.

Haft en trevlig dag tillsammans med farbror Linda idag. Alltid lika trevligt att ses! Hon är verkligen som en i familjen <3

Men imorgon åker vi söderut igen. Vill inte :'-(

Bild från igår då hon var som hängigast. Lilla hjärtat!




Fest hos Terre <3

Vilken härlig kväll vi hade igår! :-)




Ett skämt?!

I fredags kom vi ju upp till Timrå efter en hel dags bilåkande. Resan gick bra, men Freja blev lite less, dessutom var hon jättehes men ingen feber. Igår tog vi det lite lugnt på dagen, Tessa och Julia var bort och hälsade på en sväng. När mörkret hade fallit åkte vi runt på alla gravar och tände ljus. Otroligt vackert! Efter middagen åkte jag in till Bosvedjan med Tessa för fest hemma hos Terre. Superkul var det! Vi kom hem halv tre inatt, och somnade per omgående när jag la huvudet på kudden. Mesans jag var ute och roade mig så hade Freja ramlat och slagit av strängen under överläppen. Detta resulterade i massor med blod! Stackars liten :-( Som att detta inte var nog, så vaknade Freja vid tjugo i åtta imorse OCH KRÄKTES! IGEN! Vi hade ju magsjuka hela familjen för bara några veckor sen! Nu var det alltså kört igen, och hon kräktes några ggr på förmiddagen, men sen lugnade det sig. Min mormor och morfar kom på middag vid 18, och Freja åt ganska bra. Men efter middagen blev hon allt hängigare, och sen kom allt hon hade ätit upp på hallgolvet. Sen kräktes hon en gång till. Nu är hon helt väck, trött, hungrig och matt. Vi fick i henne vatten förut iaf, och nu ligger hon. Älskade lilla vännen <3

Jag fattar inte hur vi kan dra på oss magsjuka vareviga gång?!?! Detta börjar bli som ett skämt, och denna höst kommer att gå till världshistorien som den sämsta i mitt liv pga allt som har hänt :-( Nu går man ju liksom bara och väntar (som vanligt) på att näste man ska falla... Detta tar väldigt mycket energi av mig. Och den energin skulle jag behöva till annat. Jag hoppas och håller alla tummar att vi andra slipper. Jag vill ju för allt i världen inte att alla som vi träffat blir dåliga.

Fy vilket tråkigt inlägg :-(
Hoppas det blir bättre snart!