Mitt nya kall i livet...

Jag har nu funnit ett nytt kall i livet. Sitta å fika på Skafferiet. Absolut bästa stället! Supermys juh!
Igår kväll var jag på bio med Jojjo, såg Hata Göteborg. Den var siså där. Blev lite besviken. Men vi balanserade upp det hela med en lång mysig fika på Skafferiet, med varm blåbärspaj och latte med coccos. Jättetrevligt! Så himla roligt att jag har haft tid att träffa Jojjo så mkt denna vecka. Imorgon blir det fika IGEN med henne vid halv åtta. Stackars Mats... Han ser inte mkt av mig mellan jobbet, fikastunder & promenader med Jojjo, shoppingrundor med Tessa och stallet med Tessa. Men vi har hela livet sen att sitta å glo på varandra :D
I söndags var jag å red. Först på sandplanen, sen en liten sväng runt åkrarna, för att bekanta mig med området. Så att jag så småningom ska kunna rida själv. I tisdags var jag och ute på en sväng, men denna gång i skogen. Vi galopperade fram mellan fälten som en svart-vit pil av päls...INTE! Det går SÅ LÅNGSAMT för honom! HAHA! Men jag gillar honom ändå. Han är cool, lilla Pontiac! Som Matsa sa, då är han något för honom. Lagom snabb! :D Han ska väl hänga på å rida någon dag! SKOJ!
Nu ska vi snart dra lakan... ORKA! Jag längtar till mys-fika med Jojjo imorgon... Om du läser; *puss* ;)

Hörrs / JåzLong time, no see!

Alldeles för länge sen jag skrev nu. Jobbar ju järnet, så jag har inte hunnit. Nu har vi faktiskt varit lediga hela helgen. Om en stund ska vi fara ut till landet och hälsa på Bosse & Anna-Lena. Sen ska jag förhoppningsvis hinna träffa Tessa. Kanske dra till stallet å rida :) Hon har "skaffat" en häst till mig att rida. Så det ska bli spännande! Då kan vi rida ut tillsammans juh! Vilken kanonsommar i sådana fall! :D
Om exakt två veckor idag så drar vi till Sundsvall. Vi sitter nog å kör vid den här tiden då. Åh, vad det ska bli skoj! Vi längtar båda två. Kissarna längtar också, för då får dom vara i Glädingstad hos farmor och farfar. Så då är dom nöjda. Och så kan de skaffa sig lite fästingar... :S
Midsommar var lyckad. Trots att tjejerna förlorade i kubb tre av fyra ggr :S Men glada var vi ändå. Vi hade ju en bebis i vårt lag ;D Spännande med det! Han/hon är beräknad till början av november! Alldeles för lång tid att vänta!
Nu ska vi dra.

.over and out / JåzFörbannade sjukdom!

Nu är jag förkyld igen! BLÄ!
Men det är en anledning att få sitta hemma och spela tv-spel istället för att jobba ;)
Jag pratade med familjen där hemma förut. Mamma och Elvina börjar få ordning på sin nya lägenhet nu. Skoj! Det ska bli roligt att få komma dit och se. Snart bara en månad tills vi åker upp, I EN HEL VECKA!
Igår var Tessa & Micke här och hämtade soffan, så nu är det tomt och skönt i datarummet!
På torsdag kommer dom hit å ska låna datorn. Dom ska börja leta lägenhet.
Imorgon jobbar vi 8-18. Bra betalt, det är ju röd dag!
Jag, mor & sysÄNTLIGEN är dom här!

Igår kom Tessa å Micke. ÄNTLIGEN! Vi spelade tv-spel (som sig bör) och det var lika skoj som alltid. Nu åker ju Tessa till Sundsvall idag, men hon kommer tillbaka på måndag, sen blir det åka av vill jag lova! WIIIEEE!
Är ledig i helgen. Så himla skönt. Hoppas på att hinna träffa Jojjo, och så tänkte jag hjälpa Tessa å Micke att städa i lägenheten idag.
Nä, orkar inte skriva mer, kan inte komma på något.

Blä / Jåz