Lite blandade bilder...

Ronja på väg ut till landet på kusin Majas 1-års 19/6. En arg Ronja...


En till liten fröken som var på väg...


Nu ser hon dock ganska glad ut, kan bero på att bullar och tårta (världens godaste smultrontårta) hägrade.


Kusinerna tittade på lite Nicke Nyfiken.


Ronja fick en mobiltelefon (leksak) av farmor, och den pratar hon i OFTA.


Blöt katt efter störtskur.


Ronja matar Freja med kalvsoppa (snacka om fantasi) som hon har lagat i sitt kök.


Svärföräldrarnas fina hus. Jag ÄLSKAR det här huset. Riktigt gammalt från 1800-talet någon gång och massor med potential.


Sä här trött var Frjesan igårkväll efter en hel dag med lite eller orolig sömn och massa magkämp.


Tidernas STÖRSTA snigel i vår trädgård. Bilden gör inte storleken rättvisa. Jag har aldrig sett ett sådant stor hus på en snigel. Jag trodde först när jag såg den att det var en sten, men icke. Jätteläskig!







Lite mer midsommarafton!

Midsommarafton. Firande i Kullabcken.


Ronja fikar kex i Kullabacken, också på midsommarafton.


Viggo, Elliot och Ronja mumsar popcorn på midsommarafton.


Vi hade en kompis som satt och väntade på oss när vi kom hem vid 23-tiden. Läskig!






Midsommar 2011

Mina tre bästa <3


Fina vännerna Sofia & Pelle (som idag 27/6 har blivit husägare. Grattis!)


Världens bästa Carro (värdinna för kalaset) med världens sötaste dotter Hedvig.


Som vanligt inga kommentarer när Daniel är i farten :-D


Ronja lånade Viggos fina krans.


Mats och Per med sina två yngsta (Freja & Hedvig).


Per och "Heddebus" :-)





TACK alla fina vänner för en trevlig midsommar! :-)

Finns fler bilder på Mats telefon, ska försöka få dem också.



110627

Jag och Ronja är förkylda. Näsorna rinner och vi känner oss lite slaka, men inget värre än så. Ronja hade feber (37,9) igår kväll innan läggning. Idag vet jag dock inte hur det är idag, men ska väl ta tempen vart efter. Hon är rätt så pigg, så jag tror inte att det är så mycket. Hon har lite falsk krupp-känningar och det skäller i bröstet på henne. Det var så det började igår morse när hon vaknade och hostade och hade tungt att andas.

Jobbigt att bli förkyld på sommaren, dels för att det är jobbigt när det är varmt, men sen är det så svårt att bli av med eländet. Jag vet bara hur det var förra sommaren för både mig och Mats. Vi var sjuka i veckor och åt alla möjliga mediciner för att försöka få bukt med det innan bröllopet, men jag fick till slut bihåleinflammation och åt penicillin när vi gifte oss. Jag kände ingen smak på veckor, och allt jag åt smakade NADA. Skittrist :-( Hoppas vi slipper det i år när vi ska på Lisa och Mackans bröllop.

Vi har ju hyrt en turistlägenhet i centrala Leksand och kommer på fredagen den 29 juli. Maria, Micke och Agnes fick också tag på en lägenhet hos samma företag, så vi bor grannar. Trevligt! Dom kommer också på fredagen, och det blir att hitta på något tillsammans på kvällen.

Igår när förkylningarna drog igång och vi kände oss sådär pigga, så passade Freja på att ha den värsta dagen i sitt 5-veckors liv med gnäll och gråt och magont pga chips som jag hade ätit. Stackars Frejsan! Hon var vaken nästan hela dagen och kämpade med magen så hon till slut var så trött att hon var alldeles röd runt ögonen. Till slut somnade hon vid 23.30 och sov till 6 imorse. Sen har hon bajsat ett antal gånger, så det var väl en propp som behövde släppa. Lilla hjärtat <3

Ronja tyckte nog att hon var lite jobbig igår för hon sa: "Ronja tycker om Freja, men nu får hon sluta". :-D




REA på Molo barnkläder

Babyshop.se har rea just nu, och jag har fastnat för Molo som har så fina färger och mönster på sina kläder.

Till Freja; bodysuit för 244 kr.

Till Ronja; klänning för 349 kr.

Till Freja; byxa för 160 kr.


Till Freja; byxa för 174 kr.


Till Ronja; klänning för 349 kr.

Till Freja; overall för 839 kr.


Ajabajakids.com har också rea på bl a Molo, och dom hade lite andra roliga plagg som inte Babyshop hade.

Till Ronja; sovkläder i två olika mönster för 179 kr.




Till Freja; bodysuit för 209 kr.


Till Ronja; byxor för 119 kr.


Till Ronja; tights för 137 kr.


Till Ronja; klänning för 359 kr. Till Freja; klänning för 179 kr. Fin syskonmatchning!


Syns vilka färger och mönster jag har fastnat ;-)

Så, nu har jag "tråkbloggat" som Mats säger. Kanske jag ska blogga lite roligt också sen då, så han blir nöjd. Men tänk om min kära make hade hjälpt mig att lägga över dom där bilderna på min dator, som jag bad om flera gånger igår kväll ;-P Då hade jag haft något att blogga om i alla fall! Kan iofs försöka hitta sladden till systemkameran och lägga över bilderna från i fredags, så kan jag blogga dom senare.

Tiden får utvisa vad som hinns med!




Tävling hos Bambi!



Jag och Ronja är med och tävlar om ett par Hunterstövlar var inne hos Bambi.

Ta chansen ni med! Tävlingen avslutas imorgon.



Mammans "skulle vilja ha"-lista!

Ballerina dress från by Ti Mo. REA 1499 kr/750 kr.


Underklänning från by Ti Mo (40s Laceslits top). REA 899 kr/450 kr.


Tunika från Smooph. REA 1599 kr/800 kr.


Galet snygg väst från DAY. REA 699 kr/1189 kr.


Heart singlet från by Ti Mo. REA 699 kr/350 kr.


Cambric Singlet från by Ti Mo. REA 999 kr/500 kr.


Flounce scarf från by Ti Mo. REA 799 kr/400 kr.


Visc short underdress. REA 899 kr/450 kr.


Knit Ballerina Cardigan från by Ti Mo. REA 1099 kr/550 kr.


Armband från Humanity for all. REA 699 kr/350 kr.


Plånbok från See by Chloé. REA 599 kr/419 kr.


Om jag var rik det vill säga...

(Allt finns på Tintinstyle)



Fint i klädväg till Ronja!

Sky dress, finns i strl 3 år. REA 899 kr 450 kr.


Sea bass tunica, finns i strl 3 år. REA 999 kr 500 kr.


Och min favorit... Schrimp cardigan, finns i strl 3 år. Såå fin! REA 799 kr 400 kr.


Allt är från Chill Norway girls och ingår i Tintinstyles sommarrea.



Glad midsommar!

Idag är det alltså midsommar. Hoppas på en trevlig sådan med hyfsat väder. Inget regn än så länge, men molnigt. Solen tittar dock fram en hel del, så jag är nöjd :-)
Strax innan två ska vi träffa Micke, Maria och Agnes och Lisa, Mackan och Ida för att gå upp till Kullabacken och delta i midsommarfirandet. Dom reser midsommarstången kl 14, och sen finns det fiskdamm, man kan köpa fika och lotter mm. Jättemysigt, om det är bra väder...

Sen åker vi in till stan och Per, Carro, Elliot och Hedvig för grillning och samkväm. Ronja har valt ut en klänning och både jag, Ronja och Freja har duschat/badat på förmidagen för att bli midsommarfräscha. Jag har också valt ut kläder, blir mina vita jeans, den nya Biarritz summertop och Lovely knitten. Tummen upp! :-D

Men just nu väntar vi på att pappan ska komma hem. Han jobbar och kl 13 stänger vi, så han kommer väl någon gång efter det. Snart ska vi käka lunch, och packa fikakorgen som ska med till Kullabacken. Och INTE GLÖMMA FILTEN!

Sen faller det på min lott att köra hem ikväll, så maken kan ta sig en öl eller två. Eller kanske vin?
Jag hämtade ut mitt körkort i onsdags. Nu är det på riktigt! Dock ser jag förjävlig ut på bilden...

Hoppas ni får en trevlig dag och kväll utan regn :-)



Fri som en fågel!

Jag ÄLSKAR att ha körkort!

Igår när Ronja hade åkt till landet med farmor och farfar så tog jag och Freja bilen bort till Susanne (som jag jobbar med) och hennes söta döttrar Mia och Malin. Det var egentligen tanken att Ronja skulle med också, hon älskar nämligen Malin, och Mia har vikarierat på hennes dagis, men det blev ju lite hastigt med beslutet om landet. så jag och Freja for, så dom fick mysa bebis. Jag höll inte i henne på hela tiden när jag var där (förutom vid amning) för hon var bara i olika famnar och hade det bra. Hon trivdes som fisken i vattnet lilla Frejsan! Vi fikade och tjattrade en massa och det var som vanligt supertrevligt!
Sen åkte vi till Söderköping och hälsade på Tessa och Micke. Dom åker norröver på torsdag och sen är Tessa borta två och en halv vecka, så jag ville träffa henne och se magen innan hon åkte. Hon jobbar sin sista dag på torsdag, sen går hon på havandskapspenning och blir hemma hela sommaren. Perfekt nu att jag har skaffat körkort så jag kan åka till henne med barnen i sommar, så behöver inte bara hon komma hit. Jätteskönt!
Vi kom inte hem förens klockan var efter 21. Skönt att inte Ronja var med så behövde jag ju inte passa några sovtider. I slutet av juli kommer vår kompis Ella ner och hälsar på och ska då bo hos Tessa och Micke, och det är också ett tillfälle då det är underbart att ha körkort. Jag älskar det mer och mer för varje dag och upptäcker fördelar!

Idag klockan 12 ska jag på föräldragrupp uppe på familjecentralen. Det är första träffen, och det ska bli spännande och se vilka som är där! Ronja är kvar på landet, och dom kommer nog hem framåt kvällen. Ska försöka städa lite nu när jag bara har Freja hemma som sover en del.



Rena mardrömmen!

Vi har haft rena helvetet med Ronja senaste dagarna, därav frånvaron.
Hon kissade ju som sagt på pottan häromsistens, och även dagen efter en gång. Sen kom det i byxorna och efter det så har hon vägrat att kissa och bajsa överhuvudtaget, varken i pottan/toaletten eller blöjan. Och när hon har varit så kissnödig att hon inte kunnat hålla sig så det har kommit i blöjan till slut så har hon gråtit hysteriskt. Fy, det har varit jättejobbigt! Vi har ju sett att hon har varit så kissnödig, men hon vägrar att kissa.
Hon har varit gråtig och gnällig och bara velat vara i famnen. Så igår erbjöd sig farmor och farfar (världens bästa) att komma och hämta henne och ta med henne ut till stugan, så hon skulle få lite miljöombyte och annat att tänka på. Och det har gått jättebra där ute, hon har både kissat och bajsat (i blöjan då) utan gråt och skrik. Så himla skönt! Det blev lite svettigt när hon hela tiden ville vara i famnen när Freja skrek och ville ha mat. Jag har ju bara en famn tyvärr :-/
Men nu hoppas jag att det ska funka när hon kommer hem ikväll och att det är på väg att vända. Vi struntar i pottan nu och lägger allt det åt sidan. Tror vi försökte för nära inpå Frejas ankomst, plus att hon slutade med nappen bara veckor innan Freja kom.

Stackars Ronja!



Och Freja...

...hon firade in helgen med ett sova. Lill-gosen min :-)

Imorse (i samband med att jag tog bilderna i förra inlägget) sa Ronja: "Jag tycker om dig Freja".
Att få höra sådant värmer sannerligen i ett modershjärta. Söta ungar!



Tänk, imorgon blir hon en månad lilla Freja Helena <3



SEGER!

Ronja kissade på pottan förut!!!!
Jag satte på henne trosor runt 13-tiden idag (eller om det var tidigare till och med) och sen sprang jag och satte henne på toa med jämna mellanrum, men inget hände, varken i toan eller i trosorna/på golvet. Hon satt och tittade på film, lekte, åt men inget kiss kom. Till slut när vi skulle göra henne klart för natten vid 19.30 (då hade hon inte kissat sen jag satte på henne trosor vid 13), så tänkte jag att hon måste kissa innan jag sätter på henne nattblöjan annars kommer hon att göra det det första hon gör när jag har tagit på henne den. Jag satte henne på pottan och satte mig bredvid och pratade med henne, plötsligt börjar hon titta oroligt ner i pottan och börjar att STORGRÅTA! Hahaha, hon trodde att hon hade gjort något fel när hon kissade i pottan. Antagligen trodde hon att hon hade kissat på sig. Jag och Mats berömde henne och kramade om henne, och till slut så grät hon och skrattade om vart annat :-D

Jag hoppas att detta var startskottet och att hon gör om det imorgon! Jag tänker att nu får hon ha trosor på sig så fort vi är hemma, men när vi åker iväg får hon ha blöja.

Min stora tjej <3


Morgon-tjej


Puss puss lillasyster


Firar in helgen med en glass

Bilder från idag.





Frejas utveckling vs Ronjas

Freja

110518: 3015 g, 50 cm.
110521 (3d): 3000 g.
110524 (6d): 3040 g.
110526 (8d): 3050 g, 50,5 cm.
110531 (13d): 3165 g.
110608 (3v): 3380 g, 51,5 cm.
110615 (4v): 3600 g, 53 cm.

Att jämföra med Ronja när dom är ganska precis lika gamla.

Ronja

081022 (1m): 3805 g, 53,5 cm.



Woopdido!!

Igårkväll klickade jag hem en "önske-Molly" på Tradera.

Denna lilla skönhet, en Biarritz summertop i färgen dark pink. Kostade mig endast 499 kr och frakten ingår. Snacka om fynd! Som ny kostade den 1995 kr, men dom är svåra att få tag på och andrahandspriset är högt, så jag är supernöjd!

Skulle även vilja ha denna blus i dessa två färger; powder och chalk. MUMMA!
Denna Biarritz summertop är ur samma kollektion (Ltd Jewelette) som Berry dress (som är en annan av mina önske-Mollysar) och den omåttligt populära Fields of lace.

Berry dress i färgen powder har länge varit ett av mina "MÅSTE HA"-plagg från Odd molly.
Den och Biarritz summertop är ju ganska lika varandra, och släpptes i samma färger; powder, chalk, white, red och dark pink.
Både Biarritz summertop och Berry dress är som sagt ganska svåra att få tag på, och dyra. Berry dress kostade 3600 kr ca i nypris, vilket betyder att andrahandsvärdet är HÖGT och det är svårt att hänga med på budgivningar på Tradera om man inte är miljonär :-( Men nu har jag i alla fall kommit en liten bit på vägen och är snart ägare till Biarritz summertop. Jag får fortsätta drömma och hålla utkik efter den perfekta Berry dress så länge...
Fields of Lace i chalk.
Ni ser ju likheterna mellan dessa tre plagg. Denna tycker jag dock inte om, inget för mig. Kanske är bra det ;-D
Nu ska jag föra över pengar till säljaren och hoppas att den hinner komma innan midsommar. Kommer att bli skitsnygg till mina vita jeans :-)



Pyssel- och fixadag

Idag är det första riktiga dagen som Mats är tillbaka på jobbet. Han har ju jobbat några strödagar här och där under semestern också, så det är ju inte första dagen som jag är ensam med barnen, men nu känns det mer som på allvar. Vi har innedag än så länge med städning och plock. Jag ska fålla en klänning och ett par jeans, vika tvätt, städa toaletterna, åka bort till returpunkten med glas och konserver (vilket jag kan göra nu när jag har körkort) och bara plocka här hemma.
Vid 15 ska vi gå bort till dagis och ge förskolelärarna presenter från Ronja och Agnes, som tack för den här terminen. Kanske blir det en promenad efter det, om vädret tillåter.
Sen blir det hem och laga middag innan maken kommer hem.

Borde bli en bra dag :-)

Mys i mamma och pappas säng imorse.





*klick klick*

Jag har klickat hem några godingar på HM.se ikväll.

Till mamman: långklänningar (499:- och 199:-)




Till Ronja: nattlinne (24:50) och 2-pack sovlinnen (79:50).




Jag var in på Kings idag och kollade Odd Molly-läget. Tyvärr fanns inget som jag var intresserad av. Jag avvaktar tills det kommer ny leverans i augusti, och kommer nog att införskaffa en Lovely Knit då. Jag ville ju egentligen ha en Grandma´s coat, men den är ju slutsåld nu och den kommer bara i vårkollektionen, så jag får vänta med en sådan till nästa vår. Men den som väntar på nåt gott :-) En Lovely Knit i höst är ju inte helt fel heller!
Men så klickade jag hem dessa två klänningar från HM istället. Hade kollat in en kofta också, men den hade sålt slut i min storlek. Och så fick Ronja lite svalare sovkläder, vilket är välbehövligt! Ronja är väldigt varm av sig (brås på sin far) och vaknar 9 av 10 nätter och är genomsvett, trots att vi har tagit ur täcker ur påslakanet. Så att hon ska ha en pyjamas med långa ärmar och ben är inte aktuellt. Men dessa blir perfekt!

Jag är nöjd med mina klick! :-)



Lappen är min!

JAAA, jag klarade det! Jag har tagit körkort idag :-)

Jag är sjukt nöjd med mig själv, fött barn och tagit körkort på mindre än 1 månad. Det är ingen dålig bedrift! :-) Känns skönt att jag klarade både teori och uppkörning på första försöket. Eller ja, egentligen så är det ju andra försöket på teorin, men jag räknar inte ett försök som jag gjorde för 9 år sedan.

Jag körde så klart hem efter uppkörningen och Mats tyckte att det var skönt när han kunde flytta fram Frejas stol i framsätet och han själv kunde sätta sig bak med Ronja. Ingen mer övningskörning!
Och Mats är galet nöjd över att få ta sig en öl eller två på midsommar, för då blir det min tur att köra. Jag dricker ju ändå inte nu när jag ammar, och så har han några innestående på mig :-)

Vi firade med makaroner och färdigköttbullar till middag. Fancy va? :-D
Jaja, skit samma. Kanske vi går upp till Christer och käkar på lördag.

Jag tog en premiärtur förut ensam i bilen. Shit, vad konstigt det kändes! Det var ju bara jag i bilen, ingen som satt och sa hur jag skulle göra osv. Men en skön känsla också ju! Jag körde ner till affärn och upp till Mats föräldrar. Jag tar ett litet steg i taget innan jag vågar mig ut på större strapatser.

Jag tänkte nu att jag ska belöna mig själv med att köpa något trevligt Odd Molly-plagg. Jag har tre presentkort som jag har sparat på, men nu ska dom shoppas upp! Nu är det ju lite roligare när man inte är gravid längre. Jag tar med mig Maria som smakråd :-) Och tänk, nu kan jag ta bilen själv in till stan för att uträtta detta ärende. Kan till och med åka till Söderköping och kolla Odd Molly-statusen på RÅH. I like :-)
Men jag har även spanat in två klänningar och en kofta på HM. Där får jag allt det för 797 kr. Hmmm, tål att tänkas på!

Jag har i alla fall tagit körkort idag! Fy katten, va bra jag är, för att säga som Lisa sa :-)



Bildtömning

Jag har tömt min telefon på lite bilder som jag måste dela med mig av.

Ronja älskar att ha mina glasögon på sig. Visst är hon sin mor upp i dagen? ;-D
(bild från 110604)


Ronja och Homer filosoferar i skuggan under päronträdet.


Ronja pyntar lillasyster med "en krona". Freja ser måttligt road ut :-D
(bild från 110603)


Världens finaste Ronja <3
(bild från 110603)


Världens finaste Freja <3
(bild från 110612)


Lilla räkan myser hos pappa
(bild från 110612)


Mina bästa <3
(bild från 110612)




Grillkväll hos Lisa och Ida

Igår blev vi bjudna hem till Lisa (och Mackan, fast han var inte hemma) och Ida på grillat till middag. Till vår och Ronja lycka var även Maria, Micke och Agnes där. Det är UNDERBART att ha nära till varandra, utan att bo alldeles inpå varandra. Vi hade en jättetrevlig kväll, även om det var lite tomt utan Mackan ;-D

God middag i mycket trevligt umgänge. Hoppas på många repriser i sommar!


Tjejerna hade som vanligt jätteroligt tillsammans. Tänk nästa år när Freja är ett år och också vill vara med :-)




Maria myser med Freja <3


Idag har vi inte gjort så mycket. Mats har grejat i Ronjas rum och så har vi övningskört.
När vi kom hem efter körningen så såg jag världens STÖRSTA getingäckel! Det var det värsta jag har sett tror jag, måste ha varit antingen en bålgeting eller en drottning. FYYY! Har sett en sån stor förut, men det är några år sen, så jag har glömt bort hur stora dom är. Men jag blev bryskt påmind...







Grillkväll på dagis, 7/6-11.

I tisdagskväll var vi på dagis på grillkväll. Kvällen bjöd på underbart väder och vi satt i gröngräset tillsammans med Maria, Agnes och alla andra och åt korv och hade det mysigt.

Rhodedendronblomma hemma i vår trädgård.


Middag i gröngräset.


Bus-Ronja.


Jag & Maria satt djupt försjunkna i allvarliga diskussioner (säkert om Odd Molly :-D)


Ronja & Agnes sitter och filosoferar. Bästa vännerna <3




Agnes äter päron.


Vi hade en jättemysig kväll tillsammans med våra fina vänner Maria och Agnes (synd bara att inte pappa Micke kunde vara med) och naturligtvis alla våra mysiga "dagisfröknar" (förskolelärare/pedagoger) och dom andra barnen med familjer.



Mormor på besök

Lördag 4/5

Vi var uppe hos Christer på Café Ro och åt lunch på hans nya veranda (som det var invigning för på söndagen) i stekande värme. Sen gick vi hem och så kom Tessa, Micke och Vira och det blev grillat till middag. Och gott var det! Och mysigt också så klart :-)

Min fina mamma <3
Ronja och Micke leker på hennes rum.
Klockren bild på Micke :-D
Klockren bild på Ronja när hon är "arg på ögonen".
Världens finaste storasyster <3
Jag och Tessa; en bebis i magen och en utanför :-)
Söndag 5/6

På söndagen åkte vi in till stan och gick i Åbackarna runt Strömmen och lekte lite i Folkparken. Det var mycket svalare, men det var nästan skönt. Efter lunchen blev det en mjukglass (årets första) på legendariska Halvars. Och den smakade ljuvligt!

Mormor Pigg, knugen Axelsson och lilla prinsessan Ronja.
Vacker försommargrönska i Folkparken i Norrköping.
Ronja gungar, med vinden i håret och solbrillorna på så klart!

Mormor & Ronja leker i tåget.
Lycka är att åka rutschkana :-)
Freja myser hos mormor.
Var bara tvungen att lägga in den här bilen på Ronja när hon var ganska exakt lika gammal som Freja. Bilderna är ju så lika varandra. Söta som två karameller <3
Freja lite bannad...
...och storasyster lika arg!
Vi hade en jättemysig helg tillsammans med mamma/mormor, men tyvärr så går ju tiden så fort när man har roligt och alldeles för snart vinkade vi av henne igen. Men första veckan i augusti åker vi upp till Timrå och hälsar på, och då får moster och morfar träffa Frejsson för första gången.



Frejas utveckling vs Ronjas

Tänkte att det kunde vara lite roligt att bokföra och jämföra tjejernas vikt och längd :-)

Freja

110518: 3015 g, 50 cm.
110521 (3d): 3000 g
110524 (6d): 3040 g.
110526 (8d): 3050 g, 50,5 cm.
110531 (13d): 3165 g.
110608 (3v): 3380 g, 51,5 cm.

Ronja

080921: 2815 g, 48 cm.
080924 (3d): 2760 g.
081001 (10d): 2980 g.
081008 (17d): 3300 g.
081015 (24d): 3535 g.
081022 (1m): 3805 g, 53,5 cm.
081103 (6v): 4030 g.
081119 (2m): 4505 g, 56,5 cm.
081219 (3m): 4995 g, 59 cm.
090121 (4m): 5655 g, 60,5 cm.
090305 (5,5m): 6565 g, 63,5 cm.
090330 (6m): 7000 g, 65 cm.
090504 (8m): 7835 g, 67 cm.
090617 (9m): 8820 g, 70 cm.
090718 (10m): 8970 g, 71 cm.
091020 (13m): 9425 g, 75 cm.
100113 (16m): 10200 g, 78 cm.
100322 (18m): 10240 g, 79 cm.
110323 (2,5 år): 12,5 kg, 87 cm.

Nu går Freja upp bra i vikt, vilket är skönt. Så det känns som att allt löser sig till det bästa :-)



Teoriprovet avklarat...

...och GODKÄNT!

Ni får ursäkta bloggtorkan, men det har varit mycket plugg mellan byten av bajsblöjor och amning och annat vardagligt som man pysslar med.

Men idag kl 14.15 skrev jag teoriprovet, och blev alltså godkänd!
Fruktansvärt skönt och en sten lättade från mitt bröst. Jag har ju skrivit teoriprovet en gång förut men det var 2002, och då blev jag underkänd. Därför har skrivningen varit ett riktigt hjärnspöke för mig pga det. Så det känns otroligt skönt att kunna släppa allt med plugg nu och koncentrera sig på körningen och nästa prov. HOPPAS HOPPAS HOPPAS, att jag klarar det också! Dessvärre så räknar jag nästan med att bli kuggad på den, känner mig alldeles för osäker. Men men, mirakel har hänt förr :-)

Ni får väl vänta och se ;-)

En del annat har hänt också. Jag fick, en vecka efter att vi hade kommit hem från sjukhuset med Freja, väldigt ont i nedre delen av magen och det bar av in på akuten kl 5 en lördagsmorgon. Där blev vi uppskickade på Kvinnokliniken/Gyn och jag fick lämna kissprov, dom kollade temp och en läkare gjorde en vaginal undersökning och ett vaginalt ultraljud. Han konstaterade att det var lite rester som behövde blödas ut och att livmodern behövde dra ihop sig mer. Jag fick medicin som skulle dra samma livmodern, och av den fick jag ÄNNU ondare, och mådde inte så prima :-/ Som tur var så var det bara tre dygn som tabletterna skulle tas, sen dess har magen mått MYCKET bättre.

Min mamma var här i helgen och hälsade på. Vi hade jättemysigt och Ronja njöt i fulla drag. Det var kanonväder och lördagen var RIKTIGT varm. Vi bara umgicks och hade det skönt, och jag pluggade lite :-)

Ska lägga in alla bilder på datorn från de senaste veckorna så jag kan visa er!