Fredagsmys

En kort vecka är slut. Har bara jobbat torsdag och fredag, men det är välkommet ändå! Nu är jag ledig tills på onsdag, sen är det jobb igen på torsdag nästa vecka.
Jag och Mats har precis ätit fläskytterfilé med svampsås och pressad potatis. Jag är sjukt mätt! Nu blir det soffläge ett tag innan det är dags för sängen.
Imorgon upp och fixa inför kvällen då familjen Lindén kommer hit på middag. Så himla trevligt ska det bli! Det var alldeles för länge sen. Dom ska inte vara med på nyårsafton i år, så vi får träffa dem imorgon istället. Och så får barnen leka av sig med sina kompisar Elliot och Hudvig, eh förlåt, Hedvig ;-)

Lycka är att ha fina vänner <3

Busbruden Freja igårkväll. Kärlek!
Blogglust åter?

Jag hoppas det!

Den har inte alls funnits där, men nu så hoppas jag...

Julen har varit bra. Härligt avslappnad med god mat hos svärföräldrarna.
I början av februari åker vi upp till Timrå och firar med mina föräldrar. Känns skönast så, och så får jag en chans att kanske hitta några fräsiga julklappar till dem när vi åker till Stockholm över trettonhelgen. Barnen ska vara hos farmor och farfar över en natt och vi ska upp och bo på hotell, gå på Svansjön på Dansens hus (till Mats stora lycka ;-D) och gå på stan. Kanske man hinner med ett besök till Odd Mollys conceptstore då också ;-) Hoppas!

Nu är barnen i säng och jag ska äta lite choklad och titta på The Vampire Diaries. Aaaahhhh.... ;-) Imorgon är det jobb igen.

Lite julbilder...
Annandagspyssel

Idag har jag och Ronja pysslat lite med det vi hade hemma, dvs lite gamla tapetrullar, hennes nya ritblock och mönstersaxar, klistermärken och lim. Och mammans tuschpennor. Detta resulterade i för Ronjas del två fina kort till farmor och farfar. Hoppas dom blir glada!

Jag fick upp pyssel- och ritångan och konstaterade att jag måste införskaffa ett lager av pyssel- och scrapsaker så jag och Ronja kan få utlopp för vår kreativa sida. Freja är mest med och förstör än så länge... Jag har länge varit sugen på att börja scrappa men tiden har inte funnits. Kanske det kan bli nåt som jag och Ronja kan göra tillsammans?! Bör då införskaffa ett limstift eftersom det lätt blir kladdigt annars om Ronja ska limma själv.

Jag får återkomma med våra alster när vi har kommit igång på allvar ;-)
23/12-12

God jul på er! :-)
Mys-Frejsan <3