VÄRMEN!

Vilken värme det är alltså! Inte nådigt. Stackars katter med denna päls. Och så jag då, med magen. Men så farligt är det inte. Hade nog tyckt att det var minst lika jobbigt om jag inte hade varit gravid.
Igår var vi på Vikbolandsspelet och tittade på det slutgiltiga resultatet. Det var JÄTTEBRA! Men det är ju tråkigt att sitta i pubilken när man har varit med och repat från början. Men det går fler tåg.
Har packat lite i förlossningsväskan nu. Fyra stycken bodys, två par byxor, ett par strumpor, två stycken mössor och en pyjamas med fötter och luva, en filt och lite massageredskap och vetekudden. Och mobilladdare så klart! Det är verkligen inte långt kvar nu, 43 dagar för att vara exakt! Har så gott som handlat klart allt, förutom tvättlappar, bindor, zinksalva & en till napp. Sen kan den lilla/lille komma! Vi var på Babyproffsen i söndags och shoppade loss en hel del. Köpte skötbord, badbalja med tillhörande ställ, febertermometer, babywatcher, mjölkuppsamlare, skötväska, sängkläder till vaggan och plastad frotté. Åh vad vi längtar! Det rör sig en hel massa inne i magen nu. Börjar märkas att det börjar bli trångt. Ibland ligger vi i sängen och skrattar för då är magen helt sne. Ser ut som en dålig skräckfilm! :D
I söndags var vi också i Västervik och rockade med Robert Wells. Mats hade vunnit biljetter genom jobbet så det var ju helt gratis. Hur bra som helst! Vi satt på tredje raden, så man fick kanonbra kontakt med artisterna och man såg alla ansiktsuttryck osv. Micke Tornving var bara HELT underbart rolig! Vi skrattade som aldrig förr.
I helgen är vi lediga, så det ska bli skönt. Och det ska bli svalare också. Så man kan få någonting gjort i lägenheten. Vi kan ändå inte fara och bada för Mats har blivit så snuvig. Så för vår del får det gärna vara dåligt väder. Nästa helg är det ICA-fest hos Willy & Frida. Det ska bli skoj. Även om jag kanske inte orkar med hela kvällen så kan man ju vara med en liten stund. Fan, man börjar bli gammal... Nästa år kan vi ju inte ens gå, om vi inte vill komma dit med barnvagn. Fast nej tack, bland en massa fulla ungdomar. Men vi hoppas på ett värdigt avslut detta år.

Tack & hej / Jåz