Freja Helena 1 år

Grattis lilla gumman!

Nu är hennes första födelsedag över och jag har varit nostalgisk hela dagen och tittat på klockan mest hela tiden, jämfört och tänkt vad vi gjorde just den tiden osv.
Annars har vi bara varit vi idag. Var iväg på djurparken men det blåste så förbannat kallt att vi bara var där ett par timmar, sen gav vi upp. Tur att man har årskort så man känner att man kan göra så, guld värt! Vi åkte in till stan istället och köpte en ny skaljacka till Ronja eftersom Mats slet sönder dragkedjan på den gamla. Den var ändå gammal och dålig, så det var dags. Det blev en mossgrön skaljacka och en hallonröd tunn mössa med dom karakteristiska vita PoP-ränderna eftersom den hon har var för liten. Hon blev så fin och mamman och pappan blev fattiga, det är dyrt att handla på Polarn och ligga på topp :-D Hon måste ha ett par nya skalbyxor men det tar vi i höst!

Åter till födelsebarnet :-) Hennes tänder uppe håller på att spricka igenom. Det ska bli spännande att se hur hennes utseende förändras när det kommer mer och mer tänder.

Hon blev ett år klockan 19.33 <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback