En olycka kommer sällan ensam...

Lite smått kaotiskt är allt nu...

Ronja blev ju också magsjuk sen efter Freja men hämtade sig ändå hyfsat snabbt. Dock har hon varit hemma från dagis denna vecka, OM hon skulle ha smitta kvar.
Men Freja har inte riktigt hämtat sig än. Gnällig, blek och trött, och så vägrar hon äta. Hon bara vänder bprt huvudet, och det är ovanligt för att vara henne då hon älskar mat! Men jag ringde och pratade med bvc går och fick lite bra tips. Dom ska ringa upp oss imorgon och se om det har vänt, och boka in oss på en extra vägning nästa vecka. Känns bra att dom följer upp ordentligt! Men det känns ocksp skönt att hon har ätit MYCKET bättre idag än tidigare dagar och hon ser mycket piggare ut. Tror att tänderna spökar också, för dom ligger precis under tandköttet och ska spricka igenom.

Sen är det lite andra tråkigheter med släktingar som ligger på sjukhus :-( Bl a min farfar som ligger på operation i skrivandets stund. När pappa kom dit tidigare idag så bara låg han på sängen och orkade inget, så pappa ringde ambulansen. När dom kom in på sjukhuset så visade det sig att kroppspulsådern höll på att spricka, så det blev ilfart in på operation. Så nu bara väntar vi på resultatet... :'-(

Känns som att allt kommer på en gång!

MEN!
Det är iaf underbart vårväder och vi har invigt sandlådan för säsongen. I onsdags blev det en Piggelin i solen och sandlådelek. Vårsolen ger verkligen ENERGI och man känner hur man lever upp!
Idag på eftermiddagen tog vi en promenad hela familjen med Freja i vagnen och Ronja på sin cykel.
Underbart härligt!

På lördag blir det Busfabriken tillsammans med Österlunds, Edström/Lindholm och ett par andra familjer. Det ska blir riktigt roligt och jag hoppas att Ronja kommer loss lite och inte är så blyg.

Kommentarer
Emma - mamma till Meja och Alvin

Håller tummarna för att det går bra för farfar!

Kramar

2012-03-01 @ 20:24:15 | http://emmaoskrutten.blogg.se/
Sara - Mamma till Max 3 år

Mycket jobbigt på en gång! Håller tummarna för din farfar ♥



Kram

2012-03-01 @ 21:08:19 | http://sarasrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback