110918 - Ronjas 3-års kalas

...som inte blev av! Det började inatt vid 1-tiden med den obligatoriska falska kruppen som vi har lärt oss alltid följs av en förkylning, så även denna gång!
Vi hade ställt klockan på 7.30 för att gå in med paket till henne. Vi gick in och sjöng och hon öppnade paket, men efter en timme i vaket tillstånd så smög sig hängigheten på, även om tempen bara visade på 37,8 så tog vi beslutet att ställa in kalaset. Hon var allmänt trött och slö och gnällig, men efter lite alvedon och lepheton (luftrörsvidgande) så piggnade hon på sig så pass att hon har lekt med sina presenter hela dagen.
Farmor och farfar kom i alla fall förbi, så det blev lite kalas och några fler paket så klart.

Vilket antiklimax denna söndag har varit då! Hela dagen igår gick vi an som två dårar och fixade och donade inför dagens kalas. Istället för roligheter har det varit sjukdom, dåligt väder och trötthet som präglat denna söndag.
Jaja, ingen idé att gräva ner sig i detta. Det är ju trots allt sjukdomens högtid just nu, när skolorna startat, så det var ju inte helt oväntat. Men jag tycker att det är bara 3 veckor sen hon var sjuk sist, så då tycker man ju att hon borde ha sluppit så nära inpå. Men nejdå!
Kalaset är i alla fall framskjutet till obestämd tid än så länge. Vi får se hur landet ligger nästa helg!
Segt bara eftersom vi var inne i stan och hämtade en stor tårta igår, och nu kommer vi att få äta tårta tills det sprutar ut genom öronen :-D Nästa kalas beställer vi INTE tårta...

Kl 7.50 imorse: nyvaken och i paketöppnartagen!


STORT paket!




Extra skoj att leka med nya leksaker, trots sjukdom!




Freja låg på soffan och tittade på så klart. Snart vill hon nog vara med och leka!


En av Playmobil-"scenerna", ett café!


Ronja tyckte att presenterna var roliga, och hon har lekt och lekt och lekt.
Mamman tyckte också att det var roligt ;-D

Här visar hon upp nya ytterkläderna. Mössan och skalbyxorna fick hon av farmor och farfar idag. Jackan har jag fyndat i en bloppis-grupp på Facebook. Det finns en fleecejacka till den också.


Måste även visa denna bild, trots att det är samma. På den här är hon GALET lik mig!
Hon är rätt lik på den andra bilden också, men extra mycket på denna.


TÅRTAN!


Förväntasfull födelsedagstjej!


Egentligen fyller hon inte år förens på onsdag (21/9), men det passade bättre med firande idag. Nu blev det ju lite halvdant. Hon har ju ingen riktigt koll på datum och dagar än, så då kan man ju göra så här. Hon fick alla sina paket idag, och vi kommer nog inte att uppmärksamma det så värst mycket på onsdag. Hon skulle ha gått på dagis, men nu blir det ju inte så av förklarliga skäl. Vi myser nog bara hemma! :-)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback