Rena mardrömmen!

Vi har haft rena helvetet med Ronja senaste dagarna, därav frånvaron.
Hon kissade ju som sagt på pottan häromsistens, och även dagen efter en gång. Sen kom det i byxorna och efter det så har hon vägrat att kissa och bajsa överhuvudtaget, varken i pottan/toaletten eller blöjan. Och när hon har varit så kissnödig att hon inte kunnat hålla sig så det har kommit i blöjan till slut så har hon gråtit hysteriskt. Fy, det har varit jättejobbigt! Vi har ju sett att hon har varit så kissnödig, men hon vägrar att kissa.
Hon har varit gråtig och gnällig och bara velat vara i famnen. Så igår erbjöd sig farmor och farfar (världens bästa) att komma och hämta henne och ta med henne ut till stugan, så hon skulle få lite miljöombyte och annat att tänka på. Och det har gått jättebra där ute, hon har både kissat och bajsat (i blöjan då) utan gråt och skrik. Så himla skönt! Det blev lite svettigt när hon hela tiden ville vara i famnen när Freja skrek och ville ha mat. Jag har ju bara en famn tyvärr :-/
Men nu hoppas jag att det ska funka när hon kommer hem ikväll och att det är på väg att vända. Vi struntar i pottan nu och lägger allt det åt sidan. Tror vi försökte för nära inpå Frejas ankomst, plus att hon slutade med nappen bara veckor innan Freja kom.

Stackars Ronja!

Kommentarer
Emma - mamma till Meja och Alvin

Oj lilla gumman då :( Skönt att hon fick lite miljöombyte. Håller tummarna för att allt är som vanligt igen när hon kommer hem :)



Kram

2011-06-21 @ 10:09:43 | http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback