Fredag...

Varmt och kvalmigt har det varit idag också, och Ronja vägrar att gå ut. Hon vill bara vara inne och leka och titta på film. Hmm...dagens ungdom! :-D Hon är inne i värsta 3-årstrotsen just nu, och det är bråk om ALLT ALLT ALLT! Så himla jobbigt att behöva tjata och bli arg för allt. Just nu är maten ett stort problem. Hon är just inget alls, idag har hon bara ätit knäckemackor och ett halvt äpple. Jaja, vi fortsätter kämpa.

Hon blev i alla fall överlycklig idag när det kom paket med posten och hon öppnade och det var en klänning/tunika. Det var min kusin som hade köpt den i Barcelona. Verkligen supersöt och den skulle så klart genast provas, och sedan vägrade hon så klart ta av sig den. Klädtokig som sin mor :-D Undra om Frejsan kommer bli likadan?
Ronja fick även en jättefin bok om H C Andersen, men det dröjer nog minst ett par år innan hon uppskattar den. Men den var verkligen jättefin!

Mammas älskade storskrutt posar (något motvilligt måste medges) i sin nya klänning.


Hon kommer nog att ha den på sig på Lisa och Mackans bröllop. Freja fick denna...

...av Daniel och Maria, och jag hade tänkt att hon ska ha den. Det är lite samma stil, även om Ronjas är mer rosa. Men skit samma, söta blir dom i alla fall mina flickor <3

I Frejsans packet låg detta:


Vi tackar familjen Alvåg i Stockholm för toppenfina presenter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback