110716 - Lisas möhippa!

Kl 9.30 i lördags samlades nio stycken svartklädda ninjor här hemma för att "ninja sig vidare" upp till Björkekindsvägen 22. Vi hade ordnat så Mackan och Ida gått hemifrån, allt för att Ida inte skulle bli rädd när det kommer svartklädda människor med masker och kidnappar mamma.
Hon fick ögonbindel på en gång när hon upptäckt oss i sin trädgård, sen fick hon en påse med kläder och instruktioner och blev inputtad på toaletten. Vi sa inte ett ord, fast hon försökte prata med oss.
Sen ledde vi henne till bilen och åkte iväg. I bilen ringde vi till hennes bror som hade ett "förhör" med henne, alla frågor om Mackan så klart. När vi kom fram till Vildmarkskampen så fick hon känna på oss och gissa vilka vi var. När hon hade gissat klart så hade vi lite fruktstund och sen körde vi femkamp. Höghöjdsbana, blårör bl a. Jag, Lisa, Sanna och Jenny var i samma lag men tyvärr så förlorade vi :-( Men vi var glada ändå! Sen for vi till Söderköping och hade picknick i Brunnsparken. Jag hade fixat med lunch, baguetter och röror. Mums var det, för nu var vi hungriga! Lisa fick svara på lite frågor och sen fick hon en låt som hon fick göra en koreografi till. Sen åkte vi hem hit och duschade och gjorde iordning middag. Sen satt vi och åt och pratade, Lisa fick berätta lite om allt möjligt :-) Vid strax efter 12 på natten gick brudarna hem. Vi hade en jättetrevlig dag!

Vi hade lite ninjauppvärmning i vår trädgård...




Ninja-Sanna på brottsplatsen :-D


Lisa på väg till bilen.


Höghöjdsbana på Vildmarkskampen.


Picknick i Brunnsparken/Söderköping.


Dukat  för middag :-)


Tjejsnack senare på kvällen.


TACK för en toppenkväll Kajsa, Sofia, Maria, Jenny, Ann-Sofie, Sanna
och Lisa så klart, kvällens huvudperson!





Kommentarer
Sara - Mamma till Max 2,5 år

Å va roligt me möhippa! Detta år är första året på ca 6 år som vi inte är bjudna på något bröllop. jag saknar det =)

2011-07-19 @ 22:32:35 | http://sarasrum.blogg.se/
Linda

hahaha

nu fick jag lite rolig inspiration till en möhippa som stundar! Gud vad kul m,ed ninjas ;.9



kram

2011-07-21 @ 13:58:41 | http://familyspace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback