Sköna söndag

Det gick bra att jobba igår, trots min ovilja till det på morgonen. Och trots att vi var två man kort på morgonen. Jag satt i kassan första timmen (9-10) och hade kanske 4-5 kunder, så det var ingen rusning igår direkt. Brukar vara så i januari när alla har slut på pengar :-D Sen kom ju Mats och Jenny kl 14 och täckte upp för dom två som var sjuka. När vi sen kom hem vid 18.30 så kom Tessa och Micke hit. Vi hade hyrt med oss filmer, men var tvungna att stänga av Jack Casino för den var så uruselt dålig! Istället så såg vi på Gran Torino som gick på Canal +. Den har jag och Mats sett förut, men inte Tessa och Micke. Men den är så bra så det gjorde inget. Dom tyckte också att den var jättebra. Det kanske inte händer så mycket, men storyn fångar en verkligen, och så är Clint Eastwoods karaktär så himla rolig, på ett tragiskt sätt :-D Det var i alla fall trevligt att dom kom ut och gjorde oss lite sällskap! Tack för det hörrni ;-)


(Klicka på bilderna för info om handling)


Idag har jag och Ronja varit ensamma hemma. Mats åkte in till stan på förmiddagen för att hjälpa Per att flytta alla saker till deras nya hus. Carro ligger på BB, för igår kväll kl 23.18 fick dom en liten flicka. Allt gick fort tydligen, och alla mår bra. Så nu är Per & Carro tvåbarnsföräldrar till en pojke och en flicka. Undra vilket namn dom bestämmer sig för? Det ska bli spännande. Vi pratade ju lite om det i onsdags när vi var förbi och träffade Carro, men dom kunde väl inte riktigt komma överens. Och dom hade inte skrivit något namn i mmset imorse, så dom funderar nog och smakar på lite olika namn. Åh, vad mysigt att få träffa dem sen!

Så jag och Ronja har fått klara oss själva. Vi har bytt sängkläder, tvättat, plockat, diskat, dammsugit, vikt tvätt och allt det där vanliga. Ronja sov faktiskt idag på dan, 1 timme och sen minst 30 min väckning. Hon brukar ju annars skippa sovningar på dan när vi är lediga, men idag var hon trött redan vid 12.30-tiden. Kanske bra att hon sov på dan idag eftersom Lisa, Mackan och Ida har varit här på middag och lek, och dom stannade till strax innan 22. Det hade hon aldrig klarat annars! Tjejerna lekte toppenbra här hemma idag, annars brukar det ju kunna bli mer bråk här hos oss än hemma hos Ida. Men som sagt idag så lekte dom jättebra och hade så roligt och skrattade högljutt inne på Ronjas rum när vi vuxna satt i vardagsrummet. Så himla härligt att höra dem! Älskade småtjejerna mina som är bästisar <3
Som vanligt hade vi en jättetrevlig middag tillsammans med Lisa och Mackan. Om jag säger så en gång till så kanske ni tror att jag är kär i dem :-D Men jag är nog det också! Hahaha. Vi har så himla trevligt tillsammans utan krav på att det ska vara på ett visst sätt. Det är bara avslappnat! Nästa söndag käkar vi nog uppe hos dem. Mackan har Chicago-spelning och kommer hem vid 20-tiden.

Imorgon är det jobb och dagis igen, OM jag tar mig dit. Det är verkligen isgata i hela samhället efter lördagens regn. Jag lär ramla och slå ihjäl mig. Fy, säger jag bara! Hellre snö och minusgrader än detta.

Vi hörs i morgon, om jag överlevt halkan :-)

/Jossan

Ännu en gammal goding på Ronja och pappa från nyårsdagen 2009. Det är så roligt att titta på gamla bilder!


Kommentarer
Sara - mamma till Max 2 år

Det är isgata här med. Helt otroligt!! Marcus som brukar cykla eller gå till jobbet, är 2,5 km, fick skjuts av min pappa imorse för han kunde inte ta sig till jobbet. Imorn får jag skjutsa honom.

2011-01-10 @ 18:51:06 | http://sarasrum.blogg.se/
Linda

sötis-bild!



haha ja jag insåg efter inlägget att det kanske var dumt att skriva så. Många kanske gillar namnet. Men ja som mellannamn och på hundar tycker jag det är helt okej ;.)

Kram

2011-01-10 @ 23:22:59 | http://familyspace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback