Helg med mamma/mormor/svärmor

Nu är en härlig helg tillsammans med min mamma slut. Imorgon förmiddag skjutsar vi in henne till stan då tåget går (förhoppningvis) 10.24.

Igår flyttade Tessa och Micke till sitt nya hus och Mats var där hela dagen och hjälpte till. Jag, mamma och Ronja åkte dit vid lunch och kollade läget. Det var klarblå himmel och gnistrande snö och så vackert där ute. Det ligger en bäck i en sänka på andra sidan vägen från deras hus och det var så fint! Kan tänka mig att det är ännu finare i sommar när det är prunkande grönska överallt. Huset var jättemysigt och passar dem perfekt. Det ska bli roligt att komma dit när dom börjar få lite ordning. Det är svårt att se med alla kartonger och saker överallt.

Idag har vi varit uppe vid Janssons kärr och grillat korv i det kalla men fina vintervädret. Det är så skönt att komma in sen och få upp värmen igen. Vi eldar för fullt i braskaminen för att hålla värmen då kanske inte värmepumpen klarar allt. Ikväll blir det våfflor till middag och lite mys framför teven innan det är dags för sängen.

Imorgon säger vi hejdå till mormor/mamma/svärmor :-(

Så här roligt tyckte Ronja att det var när mormor hade busat till det med hennes pippilotter


Ronja och pappa uppe vid Janssons kärr


Familjen Axelsson


Mormor & Ronja, en solig söndag i februari 2011


Världens vackraste prinsessan Ronja


Med solen i ögonen


Gott med korv tycker tjejerna på ljugarbänken


Men tänk så skönt det är att komma in i värmen och ligga på soffan och läsa


/Jossan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback