En helg i fyndandets tecken!

På förmiddagen var jag och Tessa på bytardagar på Brobyskolan i Söderköping. Vi kom typ 30 min efter att dom hade öppnat, så det var lite urplockat, och jag hittade inget av det jag behövde (vinterskor, regnställ) men köpte lite annat smått och gott. En body och ett par hängselbyxor till Freja, ett par jeans, en t-shirt och en klänning till Ronja och en kjol och en fleecejacka till mig själv. Och en Nalle Puh-bok. Allt för 115 kr :-D
Sen var jag inne i Norrköping och hämtade upp PoP-jackan + fleecen. Satt som en smäck på Ronja i strolek 92, fast ändå lite att växa i. Perfekt!
Sen hittade jag en Katvig-tunika på 70% rea på Mitt Lilla Krypin till Ronja. Freja har en body i samma mönster, så nu kan dom syskonmatcha.
För en timme sen slog jag till på ett par Kavat-vinterkängor åt Ronja på Tradera. Exakt likadana som hon hade ifjol, men två storlekar större. Mindre än halva priset och bara använda två ggr = jättefräscha!
På onsdag eller torsdag ska jag åka till Ljunga och hämta upp ett Helly Hansen-regnställ för 80 kr. Det är strl 92 och blått. Kanonfint!

Nu är det bara att hoppas att hon får dom där skalbyxorna i födelsedagspresent, sen är hon klädd hela hösten/vintern till en mycket billigare penning än om vi hade köpt allt nytt.

Det gillar jag! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback