110819-21 - Vår helg!

En härlig helg har det varit och vi har bara umgåtts med en massa härligt folk.

I fredags var Ronja ledig från förskolan. Då blev det soft morgon tillsammans med syrran i soffan.


Dagen innehöll även detta...


I lördags åkte vi in till Norrköping tillsammans med Micke, Maria och Anges. Det var Augustifesten och i Vasaparken var det Barnens dag med allsång, dragkamp, hoppborg, måleri och en massa andra roliga aktiviteter för barn. Tyvärr var det även regn och blåst, och tyvärr har vi Sveriges fegaste unge som vägrade göra något. Stod bara och hängde och surade och ingen fick prata med henne eller titta på henne. Kul jul... Men sällskapet var utomordentligt och vi träffade lite annat nice folk också.
Freja tyckte i alla fall att det var roligt att titta på allt folk och lyssna på allsången som en gammal kompis till Mats höll i. Hon sjömg även på vårt bröllop, en jätteduktig tjej som är lite lokalkändis.På kvällen var Lisa, Mackan och Ida här och åt middag och såg på film. Tjejerna somnade vid 22.30 så vi kunde se på film ifred. Efter filmen satt vi och snackade och dom gick inte hem förens klockan var 02.00, och vi somnade inte förens kl 03.00. Farligt... Men väl värt det! Vi hade som vanligt jättetrevligt :-)

Vår stora vinbärssnäcka visade sig i trädgården igen...

...men än en gång var det svårt att fånga dess storlek på bild. Den är gigantus!

Idag på förmiddagen gick vi bort till Mats syster med familj och hälsade på i deras nya hus. Dom har ju tidigare bott inne i Norrköping, men nu bor dom bara ca 10 min promenad från oss. Roligt för kusinerna att kunna leka och ses lite oftare :-) Superfint hus med väldigt speciella vinklar och vrår. Charmigt! Vi fick bokhyllor till Ronjas rum när vi ändå var där. Perfekt då det var något liknande som vi hade tänkt köpa till hennes nya rum men inte gjort än. Nu fick vi en gratis, plus två till som jag tänker att man kan ha i Frejas rum som bra förvaring. Återkommer med bilder när vi har fått hem dem. Mats och Anders ska köra hit dem i veckan. Tummen upp för det!

Sen blev vi bjudna på grillat borta hos Maria, Micke och Agnes kl 18, och där var så klart även Lisa, Mackan och Ida. Jättemysig kväll med supergod mat och bara sitta och snacka och ha trevligt. Aldrig fel!
En del planerat blev det också såsom födelsedagsfikor, glassdate, kräftskiveplanering, glöggmys mm.
Vi har en härlig höst att se fram emot tillsammans med vännerna på "gatan bredvid" :-)

En perfekt helg med andra ord som avslutas nu.

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback