110810 - Emmaljunga Twin Nitro

Igår var vi på Babyproffsen och skulle köpa en bröstpump, men vi kom ut med en syskonvagn istället :-D

Vi pratade löst om syskonvagn innan Freja kom, men vi tänkte att det behövs nog inte. Vi trodde det skulle räcka med en ståbräda, men det har inte alls funkat. Ronja vägrar stå på den. Så nu gjorde vi slag i saken och köpte en syskonvagn. Nu när vi äntligen hittade en som vi trivdes med.

Vi älskar Emmaljunga!

Vi har en Emmaljunga City Cross som vi köpte när vi väntade Ronja, och vi har älskat den. Den är toppen! Men nu ville vi ha något som man kan båda barnen i, och vi har sedan länge vetat att vi INTE gillar Phil & Ted och liknande modeller där barnen liksom ligger "ovanpå varandra". Vi har tittat på Babytravels syskonvagn, men den kändes alldeles för klumpig och stor. Men så sprang vi på denna inne på Babyproffsen igår som sagt, och den känns så smidig! Vi älskar verkligen vår nya vagn, och Ronja med :-)











Smidiga svängbara hjul fram, och rejäla hjul bak. Punkteringsfria dessutom, tummen upp!

Den är ju exakt likadan som City Crossen, fast det är svängbara hjul fram och det är en tvilling-/syskonvagn, så vi känner oss väldigt bekväma med den eftersom vi känner till allt redan.

Det hjälpte också till att vi köpte ett skyltex och fick rabatt på den. Vi bryr oss inte om vilken färg det är på vagnen, dessutom är ju denna marinblå och det är vär enkelvagn också. Och så fick vi ta med oss den på en gång. Passade oss helt enkelt perfekt på alla sätt och vis :-)
Så nu ska jag promenra med båda barnen, Boberga tillsammans med Lisa och Maria och flickorna.
Vilken härlig höst detta blir!

Dessutom ska jag investera i en bröstpump också, men det fick stryka på foten just igår av förklarliga skäl. Men jag har tittat ut en modell som jag gillar. Men som sagt, det blir lite längre fram...


Kommentarer
Sara - Mamma till Max 2,5 år

Va kul att ni hittade en syskonvagn ni gillar. det verkar vara en riktig djungel det där med syskonvagnar!

2011-08-12 @ 22:33:01 | http://sarasrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback