Så kan det gå...

Idag har Mats, hans pappa Bosse och Mats kusin Olle i Linköping för att köpa en säng till Ronja plus lite annat smått & gott.

Bygget av säng har börjat. Ronja och pappa hjälps åt.


Pappa Mats ser fundersam ut. Det är svårt att bygga IKEA-möbler. Tur att det medföljer en detaljerad instruktionsbok som i princip är omöjlig att missförstå :-P


Första problemet tillstöter. En planka spricker alldeles för lätt, trots att vi inte dragit åt nästan nånting.


Ronja posar för kameran. Så här ser hon ut när man säger åt henne att le, ser snarare ut som att hon är bajsnödig :-D


När sängen väl var ihopsatt (trots sprickan) och så skulle vi testa med madrassen och bäddmadrassen. MEN, dom hade tagit en madrass för spjälsäng. Så kan det gå när tre stressade herrar ska köpa barnsäng på IKEA en lördag i december :-D


Så nu har vi två anledningar att åka tillbaks till Linköping i morgon och fixa detta. Dels så ska vi kolla om vi kan få en ny gavel, för troligen är det en kvist som orsakat att det sprack så lätt, och dels för att köpa en nya madrass + bäddmdrass. Ja ja, så kan det gå ibland. Synd bara då vi verkligen ville att hon skulle få sova i sin nya säng i natt.

Inget mer kräks sen förmiddagen, trots två rostade mackor och lite nyponsoppa och vatten. Skönt och hoppas att det stannar i magen. Det blir ju inget julbord i morgon heller, så himla trist :-( Troligen inte dagis heller på måndag eftersom hon måste vara symtomfri i 48 timmar. Och är det så att jag eller Mats blir sjuk så måste vi ha varit symtomfri i 48 timmar innan hon får komma dit.

Nu ska jag skala räkor. Det blir skagenröra och bakad potatis till middag. MUMS!

/Jossan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback