Julstök i stugan

Här är det förkylt, men det städas och fejjas i alla fall. Vi har klätt granen och Ronja var i sjunde himlen och tyckte att det var jätteroligt att få vara med. Fast det blev mest att allting hamnade längst ner, så mamma och pappa fick hjälpa till.
Vi har städat toaletterna och ställt fram tomtar, och städat lite i köket. Så nu kan julen komma!

Granpåklädning pågår...


Ronja är noggrann när hon pyntar.



Det färdiga resultatet. Kanske inte världens mest täta gran, men med lite pynt på grenarna, så lyckas man kamouflera ganska bra.


En fin julgranskula, hälften kotte och hälften tomte, som vi fick av Mats föräldrar när dom hade varit i Tyskland i fjol.


Julfint i Ronjas rum. (Bilderna är klickabara).

Salongen med matsalsbord. (Bilderna är klickabara).
Julmysigt kök och MIN fina lilla MacBook Pro ;-)
Jag och Ronja åt risgrynsgröt och knäckemacka till middag förut. Synd bara att vi inte hade någon skinka, men å andra sidan så har ju jag lite svårt för det nu pga graviditeten, så det kanske var bra :-D
Nu är vi färdiga med allt stök som skulle fixas och ska gå ner till soffan och slappa en stund.
Ronja la sig för en liten stund sen bara. Vi höll henne vaken så länge som möjligt eftersom vi vill att hon ska sova till 8-8.30 i morgon. Vi lär nämligen inte få henne att sova på dan när kusin Emil är här, så då är det bra om hon sover länge på morgonen. Nu brukar ju hon vara väldigt duktig på det, men man ve aldrig. I morse vaknade hon 7.30, vilket är tidigt för henne. Död för mig som var genomförkyld och hängig så där som man ofta känner sig på morgonen när man är förkyld.

God Jul! /Jossan



Kommentarer
Emma - mamma till Meja och Alvin

Hoppas att ni får en riktigt mysig jul!

Kram

2010-12-24 @ 09:46:01 | http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback