Inte mycket på tapeten

Idag har vi gått en härlig promenad i samhället. Det har varit kanonhärligt väder med blå himmel och skolsken hela dagen. Helt underbart! Vi träffade två stycken ursöta goldenpojkar. Hundar alltså! Boss och Caddy hette dom och dom var 11 månader gamla. Hur fina och snälla som helst och jag hade lust att sno med mig en av dem. Det var Bacchus-Christer som ägde dem. VILL HA! Hund alltså, inte Bacchus-Christer :-D
Vi har städat och tvättat lite här hemma, men annars tagit det relativt lugnt. Vi har båda känt oss lite vissna och trötta. Trots att vi fick värsta sovmorgonen imorse, Ronja sov till 8.30.
Imorgon ska jag och Ronja på öppna förskolan. Hade ett tag en idé om att följa med på utflykt på förmiddagen med dom äldre barnen. Alla utflykter dom gör är ju anpassade efter barnvagnspromenader också. Men det ska komma något folk hit och göra våtrumsbesiktning, så jag stannar hemma istället. Jag får hänga med nästa gång dom ska grilla korv i Janssons kärr. Jag går på babycaféet som vanligt istället på eftermiddagen.

Och idag (truuuumvirvel)...har Ronja ätit spagetti och köttfärssås! Men mycket stor aptit dessutom. Första gången som hon verkligen har ätit och gapat åt något som inte varit gröt. Hon åt en halv burk och lyckan var total här hemma. Så himla skönt! Hoppas verkligen att det går åt rätt håll! Vi avslutade måltiden med lite ekologisk päronpuré och allt var fridens.

Snart ska Ronja bada, men just nu "badar" pappa. Så himla skönt att hon håller sina rutiner så himla bra på kvällarna. Vi är riktigt bortskämda!
Imorgon ska farmor hämta en hoppgunga till Ronja som hon köpt på nätet. Det ska bli himla spännande att se vad hon tycker om den! Det lär väl iofs ta ett tag innan hon fattar vad hon ska göra. Men hoppas hon gillar den.

Ronja säger idag:  dxfd                                        uh            nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnq

Det är tunga ord från Ronja idag. Passa er!

Hej hej / Jossan

Kommentarer
Åsa

Haha, fast vi får väl tacka Gud för ämnesomsättningen...tror vi grundlade den vid alla dessa besök på korvis ;)

2009-03-26 @ 15:34:18 | http://katewellings.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback