Härlig sommardag hos oss!

Imorse, eller på förmiddagen satt jag ute på altanen och åt frukost. Ronja var med och satt på sin filt. Hon hade några leksaker, men dom gav hon blanka fanken i. Pionen som hänger in från rabatten var mycket roligare, så klart!Annars har vi mest städat här idag, för imorgon kommer mamma, pappa och syrran. SKOJ! Och det ska bli kanonväder hela veckan med sol och 23-24 grader. Underbart! Jag sa åt dem att packa badkläder. Vikbolandet med omnejd anses vara varnade. Vi kanske kommer till stranden, beware! :-D
Ronja var hos farmor och farfar några timmar på eftermiddagen. Dom kom och hämtade henne och tog hem henne till sig. Skönt att bli avlastad när man städar. Vi kunde köra på ostört och blev klar mycket fortare än väntat!
Nu ska väl snart Ronja sussa, sen går vi ner till teven för lite avslappning med Sopranos och ganska nåt gott att äta. Men SEN är det SLUT på syndandet!

Trött / Jossan

Kommentarer
Sara

jag tycker också det är konstigt att de säljer sådana drycker. Förstår inte syftet med det överhuvudtaget. Kommer dröja länge innan Max får dricka något annat än vatten. Har aldrig provat att ge honom glass eller nåt sånt heller. Vill verkligen hålla honom i från allt sånt så länge vi kan!

2009-06-21 @ 21:35:55 | http://sarasrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback