Stress!

Jag håller på att försöka få Ronja att sova, kokar pastavatten, måste duscha innan vi drar in till stan. Har dammsugat och fixat källaren, varit på affärn 2 ggr, stress, stress, stress. Pust! Hoppas nu bara att lilla sessan vill sova så hon är pigg när farmor kommer och är barnvakt sen.
Ikväll ska Maria och Daniel käka middag här, grillat of course. Sen blir det smaskig bananpaj till efterrätt. Det blir trevligt! En lugn och skön kväll i goda vänners sällskap.
Imorgon är det som sagt full rulle hela dagen. vi ska samlas redan 9.30... Det blir en lååång dag imorgon, men förhoppningsvis så rolig att man inte tänker på att den är lång. Hoppas på skjuts hem, men ska nog inte förvänta oss det. Så jag måste hitta en buss hit ut imorgon förmiddag. Killarna kommer inte hem förens på eftermiddagen. Måste ju hem hit och sen upp til farmor och farfar och hämta Ronja. Hon ska sova borta för första gången imorgon natt. Det blir spännande och ett genrep inför bröllopet i slutet av månaden. Men hon sover ju så bra, så det ska inte vara några problem. Dessutom är hon ju varken mammig eller pappig, och inte så medveten än, så dom ska nog få en lugn natt. Värre blir det sen när dom blir äldre och mer medveten om att mamma och pappa inte är där. Men hon är ju så duktig vår lilla stossa.

Uff / Jossan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback