Idag - Ö Husby...

...imorgon - Stockholm! Imorgon bär det av mor huvudstaden. I SKITVÄDRET! Vi som ska gå på Skansen när vi kommer upp... Jaja, det löser sig. Skönt för naturen med regn i alla fall.
Dagen här hemma började något kaosartat då vi upptäckte vid strax efter åtta att katterna hade smitit ut genom ett öppet fönster. HJÄLP! Upp ur sängen och på med kläderna. Mats ut och letade och jag var kvar inne med Ronja. Men han behövde inte leta länge. Lovis kom först, alldeles torr, så hon hade legat någonstans och myst. Sen kom Mattis kort efter det, alldeles genomblöt och skitig om tassarna. Jippi, den katten med värsta pälsen blev blötast. Han såg ut som ett blött får för pälsen lockar sig när han blir fuktig. Men nu är dom hemma, inne och i säkert förvar.
Igår var Karin och Emil här på förmiddagen och fikade. Ronja var på sitt allra bästa humör. Sen kom Tessa och Micke ut på eftremiddagen och jag och Tessa gick en sväng. Sen satt vi på altanen och lekte med Ronja. Tessa hade köpt Hello Kitty-såpbubblor som vi blåste. Det tyckte hon var roligt! När dom hade dragit åkte vi mot Mekonomen för att köpa ett bilbatteri och sen för att köra på lite småvägar här på Vikbolandet. Battriet skulle laddas upp så vi skulle köra och vi kunde inte stanna sa Mats. Men så kom vi till kanalslussen i Mem och där fanns ett fik och det var så mysigt, så Mats stängde av bilen och vi gick ur. BIG MISSTAKE! Den startade naturligtvis inte sen när vi skulle därifrån, så vi fick ringa Bosse och Anna-Lena som kom som ett par räddare i nöden med startkablarna i högsta hugg. TUSEN TACK för hjälpen! Men vi fick i alla fall se kanalslussen i Mem, och den är med i Göta Kanal 1. Coolt va!? :-D Det kom en båt som vi stod och tittade på när den slussades vidare. Så det blev ett litet äventyr så där på eftermiddagen. När vi kom hem bytte Mats till det nyinköpta bilbatteriet så nu funkar bilen som den ska igen. PUST!
Idag regnar det som sagt och vi ska åka till Valdermarsvik och hälsa på Mats gamla arbetskamrater på ICA Fyren. Dom har ju inte sett Ronja, så det blir spännande. Men imorgon drar vi till el Stockholmo och FÖRHOPPNINGSVIS hinner vi träffa bästa Terre. HÅLL TUMMARNA! Nu har jag en bajsblöja att ta reda på tror jag bestämt. Tack Ronja!

So long / Jossan

Kommentarer
Tuss

Det är klart vi SKA ses=)

2009-07-06 @ 16:50:44 | http://tingelingtuss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback