Förlåt för dålig uppdatering

Gårdagen bestod av saker att göra i ett.
På förmiddagen vid 10 tog vi ut cyklarna och satte Ronja i nya cykelbarnstolen. Vi åkte en liten sväng i samhället och Ronja verkade älska det. Enligt Mats i alla fall. Det är lite svårt för mig att se henne :-) Sen for vi in till stan. Mats hittade supersnygga skor och jag hittade snyggaste bikinin på rea. Vilken tur! Vi träffade Milton och Jeanette, och barnen hälsade lite på varandra.
Sen bar det av hemåt efter att Mats hade klippt sig. Vi städade lite lätt och Mats for och handlade lite mat. Vid 17-tiden dök Ola och Gunnel upp. Vi hade bjudit hit dem på grillat. Dom har ju inte varit här i huset sen vi flyttade in, så dom var nyfikna på hur det såg ut osv. En jättemysig kväll blev det på altanen i den ljumma sommarkvällen med en massa god mat. Och TACK än en gång för presenterna!
Idag gör vi inte så mycket här hemma. Ronja kryper runt och är lite smågrinig. Vet inte om det är dom där två tänderna som spökar. Dom har ju visserligen kommit fram, men det kan ju vara irriterat ändå. Farmor var här för en stund sen och fick sig lite kaffe och snickerskaka. Så då blev hon nöjd och glad. Och så fick hon ju pussa på Ronja. Och jag fick mannekänga mina nya klänningar. HA HA på dig Mats, din mamma tyckte att "rymdklänningen" var jättefin. Rymklänning, up my ass! :-P
Det är fortsatt varmt ute. Men på fredag när Mats går på 3 veckors semester, då blir det väl dåligt. På tisdag åker vi ju till Stockholm hela lilla familjen och hade planerat en dag på Skansen på tisdagen, men det ska bli skit. Åh så trist! FAN! Men vi har nödplan Vasamusémet om det blir skitväder. Men det kan ju hålla i sig. Konstigare saker har ju hänt! :-) Vi håller alla två tummar på det.

Hejdå / Jossan

Kommentarer
Tuss

Stockholm???

Vi kanske hinner säga hej till varan? Hur länge blir ni här?kram kram

2009-07-02 @ 21:10:29 | http://tingelingtuss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback