Nåt vettigt

Snart ska vi gå upp på stan. Ska titta på den där bodyn och byxorna. Och hon måste ha nya strumpor, hennes fötter växer som ogräs! Men det är fortfarande lite kallt, så det blir att klä på sig.
Igår gjorde vi god skagenröra med bakad potatis, och det var jättegott! Ikväll blir det rester från frysen, men det går bra det med :-)
Sen ska vi dra ut kyl och frys sen och städa bakom, och så ska vi packa några kartonger med saker. Det gäller att ligga i nu innan flytten och förbereda så mycket som möjligt. Allt för att underlätta för Mats, hon kommer nämligen att vara själv här två dagar under "flyttveckan". Vi flyttar ju lördagen den 31 januari, men redan på tisdagen efter Mats jobb "flyttar" vi ut till Bosse och Anna-Lena, och bor där resten av veckan för att kunna städa här i lägenheten. Men på onsdagen och torsdagen den veckan kommer Mats att få åka in hit själv. Jag måste ju vara med Ronja, för vi har ingen barnvakt då. Så då är det ju bra om vi har förberett så mycket som möjligt så att det går lätt för honom.
Jag har börjat kolla inredning och tapeter igen nu när det börjar närma sig.

Ronjas rum!

Tapeten Claudia i rosa från Sandbergs.


Matta ur serien Fabler från IKEA


Bokhylla Hensvik från IKEA


Byrå Kviby från IKEA


Väggförvaring i form av en groda ur serien Fabler, IKEA


Grön plastpall också från IKEA


Garderobsknopp i grönt fråm myfirstroom.se



Ett "klädträd" i grönt, också från myfirstroom.se


En rosa boklist för en riktig prinsessas böcker, från samma ställe som de två sistnämnda.


Som ni ser så kommer jag att köra på ett rosa/grönt tema med vita inslag. Kommer att bli SÅÅ fint!Och så får ni tänka in den gröna leksakslådan från farmor och farfar och ängla/prinsess-ljusslingan från moster Ellis som jag lagt upp bilder på tidigare.


Och detta är Ronjas blivande rum som det ser ut nu.


Vi ska även lägga in ett nytt golv, en laminatgolv som är lite mörkare. Vi har inte riktigt hittat det perfekta ännu, vi vet bara vad vi vill ha!

Tänk in hennes säng också, med den fina musikmobilen från farmor och farfar och jättefina sängkläder med Tummen på, från mormor och morfar.


Naturligtvis kommer jag att hålla er uppdaterade även under renoveringens gång. Så spännande det ska bli!

Wiiieee / Jåz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback