Fintjej idag.

Idag är Ronja världens sötaste lilla flicka i jättesöt klänning som hon fick av farmor och farfar i julklapp. Och strumpbyxor med volanger på rumpan, också från farmor och farfar.

Sötaste lilla Ronja.



Sen var vi hemma hos Carro och Elliot på fika. Det var trevligt. Det var så länge sen vi träffades. Och skoj att se hur mycket barnen har vuxit sen sist. När vi var där så passade vi på att provsitta Elliots matstol, en vit Stokke-stol. Och den var jättefin och hon satt som gjuten i den. Så en sådan ska vi slå till på tror jag.

Här kommer en bild. Lite dålig kvalité då den är tagen med mobilen, men man ser hyfsat i alla fall.


Det som är så praktiskt med dessa stolar är ju att dom kan ha dem sen också, man tar bara av bygeln så kan dom använda den länge. Och då är den ju värd pengarna tycker vi. Dessutom är den snygg, och jag vill ha den i vitt så den passar mitt nya kök!

Hells Kitchen, nu! / Jossan

Kommentarer
gunbritt

Hej Jossan och familjen. Fick din bloggadress av Tussan och kunde inte låta bli att kolla in alla söta bilder av den lilla prinsessan. Hoppas ni ska trivas i ert nya hus. Kanske vi ses någon gång när ni är i stan hos mormot och morfar och moster.



Kram från Palms i Sundsvall

2009-01-14 @ 07:54:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback