Jaha, då var man tillbaka då!

Nästan en månad sen jag skrev senast. Men vi har inte haft något bredband i vårt nya hus. Och sen när vi väl fick det så funkade det inte. Men nu funkar det. Så himla skönt! I början hade jag lite bloggabstinens, men sen har det lagt sig. Men jag hoppas komma i gång igen. Jag ska göra mitt bästa. Men det är så mycket annat att pyssla med om dagarna i vårt stora hus.
Idag till exempel, MÅSTE dammsuga eftersom vi besök imorgon förmiddag. Ska även baka lite, så man har något att bjuda på.
Sak gå bort på affärn och hämta ut biljetter till Svansjön som jag och Anna-Lena ska gå på. Det ska bli jätteroligt!
Nä, jag får återkomma senare.

Good bye / Jåz

Kommentarer
Sara

å va roligt att du är tillbaks!! Hoppas flytten gått bra. Ska bli kul att se bilder från ert hus =)

2009-02-20 @ 13:13:33 | http://sarasrum.blogg.se/
Tuss

JA du e tillbaka=) Ha kollat typ vaje dag, hoppas ni har det bra i nya huset å att ni börjar komma i ordning. Massa kramar

2009-02-20 @ 15:45:40 | http://tingelingtuss.blogg.se/
Tuss

Hej igen, komma på, har inte du msn? Ja jag hoppas att jag snart kan komma ner å hälsa på. Jag försökte komma på när vi sågs sist men jag kan inte komma på när, vilket bara kan betyda att de vara alldeles för länge sen... Kärlek.

2009-02-20 @ 21:51:11 | http://tingelingtuss.blogg.se/
Sara

ja han har provat att äta majsgröt och det gillade han inte. Han spottade och kväljde. men det var det första vi testade så han kanske skulle gilla det nu. sen har han fått sempers banangröt och den gick bra men han blev hård i magen så har inte vågat prova den igen. kör på grönsakspuréer nu och tänkta börja med gröt igen om några veckor. vill att hans mage ska vänja sig sakta vid allt nytt =)å va roligt att få inreda barnrum! är SÅ avundsjuk =)

2009-02-21 @ 11:52:18 | http://sarasrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback