Första dygnet hemma!

Det är avklarat och den gick ganska bra! Vi fick sova sex timmar sammanlagt inatt, tre timmar åt gången. Hon bestämde sig för att vara vaken mellan fyra och sex. Och då ville hon bara snutta! Mina bröst höll på att ramla av. Men till slut somnade hon, men inte i sin vagga utan emellan oss i dubbelsängen. SUPERMYS!
Men idag har hon sovit så mycket, så det lär bli en vaken natt inatt :S Men det gör inte så himla jättemycket, för hon är såå söt och jag älskar henne så MYCKET!
Längtar även tills mamma kommer nästa torsdag. Det ska bli skönt att hon kommer hit. Och Ronja vill träffa sin mormor.
På tisdagkväll får jag och Ronja klara oss själva för Mats ska träffa grabbarna och käka lite mat. Och röka cigarr tydligen också, för det ska man göra när man har fått barn sa Per :D
Imorgon ska vi tillbaka på sjukhuset och väga Ronja och se om hon går upp som hon ska. Men så mycket som hon snuttar på mina stackars bröst så borde hon ha gått upp en massa i vikt. Och det syns redan på hennes kinder att hon gått upp och hon börjar få en liiiiten dubbelhaka!
Idag har Ronjas farmor och farfar varit här och lagat mat till mig och Mats. Potatis och pannbiff med kantarellsås. Hur gott som helst och mkt uppskattat. Farmor hade med sig jättemycket kläder till Ronja, så hon är klädd upp till tonåren :D Och då hade hon ändå glömt ett paket hemma. Och så fick vi blöjor. Så nu är vi redo att möta världen!
Vi måste åka på Babyproffsen och handla lite. En kudde till vaggan, lite bomullsfiltar, nagelsax mm. Och så ska vi beställa en registreringsskylt vagnen. Så att alla kan se vem som åker i den!
Att bero på vagnen, vi tog en första tur idag. Ingen lång promenad, bara en sväng. Det var helt underbart väder med klarblå himmel och strålande sol. Och värmen sen! Helt perfekt för en första tur. Fast Ronja sov sig igenom hela turen, så frågan är om hon ens vet att hon varit ute när vi kom hem. Antagligen inte. Man kan ju säga att man känner sig ganska stolt när man gå där med sin alldeles egna bebis. Kändes som att det stod i pannan på oss att det var vår första tur med barnvagnen :D
Det ska bli så spännande att se sen när vi börjar gå på bvc om hon följer sin egna lilla kurva. Hon är ju rätt smal och tunn. Och inte särskilt jättelång heller. Ja, som sagt, det blir spännande!

Hörrs / Jåz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback