Min senaste älskling ;-)

 
Mitt senaste fynd från Blocket; #388 Silk sleeveless dress i apricot. Detta är en stl 1 och den sitter helt perfekt! Helt underbart vacker, och jag älskar den! Den blir fin på Arvids dop i september. Beroende på väderlek så får vi se vad det blir för accessoarer; stövlar eller klackar, strumpbyxor eller leggings, tunn eller tjock kofta, eller kanske min Denim bikette jacket? Tiden får utvisa!
 
Jag har totalt snöat in på Odd Mollys silkesklänningar/plagg. Har även spanat in Ceremony strap dress i almost black på Tradera. Vi får se vad det ränner iväg i för prisklass... Men ack så fin! Skulle kunna tänka mig den till nyår med en snygg kofta till ;-) Eller till den kommande utlandesresan! Silke är ju skönt att bära när det är varmt.

 
Denna är ju också en gammal kär favorit... Nymph dress i  dark cherry. Som en godisbit!




Dagens höstshopping!

Idag var jag och tjejerna in till stan, igen. Kom på igårkväll att Freja behöver ett par badbyxor till babysimmet som börjar på onsdag. Så efter frukost packade vi in oss i bilen och brummade in till stan. Första anhalt var Polarn o pyret där det blev badbyxor och gummistövlar till Freja. Vidare till Naturkompaniet där flickorna fick varsin Minikånken från Fjällräven. Ronja fick välja själv och Freja fick foga sig efter mammans val :-D Sen gick vi på Kings och kollade på kläder (åt mamman) men hittade inget. Gick på CasaNova istället och köpte ytligare två Mateus-tallrikar till samlingen. Nu har vi fyra stora tallrikar, så nu blir det väl att köpa den mindre storleken nästa gång.

Så alla var nöjda när vi åkte hem :-)

Ikväll blir det Korpen-aerobics. Det ska bli kul att komma igång! I våras var vi sjuka så mycket, så då var det mycket frånvaro. Men nu så, passar på innan alla sjukdomar sätter igång! Till veckan börjar min ridning också. Dock ska jag operera bort en visdomstand på tisdag, så jag hoppas att jag ska vara i form inför torsdagens lektion. Den som lever får se ;-D




ÄNTLIGEN!

Jag har vägt mig här på morgonen. Jag väger mig ju på söndagar nu, och har inte gjort det sen förra söndagen. Och vet ni vad?! Äntligen har jag kommit under det magiska 60-kilos gränsen! :-D Det har ju som sagt stått lite stilla ett tag, men nu kanske det rullar på neråt igen. HOPPAS!

Startvikt: 64,0 kg

Nuvarande vikt: 59,6 kg

Första delmålet: 55 kg

Målvikt: 50 kg

KÄMPA KÄMPA KÄMPA!
Jag är på god väg till mitt delmål och nu fick jag en nytändning när jag såg att det hade hänt saker på vågen.
Idag är det grönsaksdag, det ska bli gott! :-)

Det blir ett besök hos Tessa, Micke och älskade guddotter Julia på Lilla Yddetorp idag. Det ska bli spännande eftersom att jag inte har träffat Julia sen midsommarafton (!) och det är ju jättelängesen! Nu har hon fyllt ett år och börjat gå sen vi sågs sist.

Tjing på er! :-)




Mammas fina Freja!

Idag var det tredje dagen på inskolningen för Frejas del och allt går som smort! Jag lämnade bara av dem imorse, sen gick jag. Ronja vinkade och sa hejdå! Skönt :-) Sen hämtade jag hem dem vid 14. Så jag har haft en massa egentid idag! ;-) Allt hade i alla fall gått toppen med Freja. Hon hade ätit bra och sovit en timme. Hon ville knappt ens gå hem när jag kom! Jag tror hon kommer att trivas toppen på förskolan, bättre än sin syster. Det är bara att konstatera att Ronja inte är något "dagisbarn", utan kanske egentligen skulle trivas bättre hos dagmamma. Men det är ju för sent nu. Jaja, skitsamma!

Stor är hon i alla fall min lilla Freja och så duktig!
Vi var på bvc förra veckan och nu väger hon 9280 g och är 74 cm lång.




Mycket på gång...

Idag var det andra dagen på Freja inskolning på förskolan. Det var Mats som var med dem idag, och det går JÄTTEBRA! Och kunde till och med lämna henne där en och en halv timme på eftermiddagen. Allt går över förväntan än så länge, men det är inte klart än. Det kan komma bakslag... Imorgon ska jag bara gå dit och lämna dom. Kanske vara med Freja på fruktstunden, men sen går jag hem och får mig lite egentid ;-)
 
För övrigt blev det en rolig sak bestämd idag! I höst ska jag till baka till Mastad islandshästar och rida. Nästan två år sen sist, så det ska bli skoj! Jag slutade ju rida när jag var ungefär i tredje månaden med Freja, så nu tycker jag att det kan vara dags att ta upp det igen! Det blir torsdagar kl 19 som jag ska hänga i stallet, och det ska bli mysigt att få lite egentid och att få andas lite hästdoft igen. Goaste doften som finns ;-)
 
Sen är det ju lite träning i höst också.. Aerobics på måndagar och zumba på onsdagar. Men eventuellt hoppar jag över nåt av det eftersom annars så blir det tre kvällar i veckan som jag "upptar", och Mats måste ju får göra saker också. Vi får se hur jag gör!
 
För övrigt går det bra med Dukan dieten, -4,3 kg nu och still going strong. Klart att det har stannat av en del nu och går lite långsammare, men det är ju bara naturligt. Huvudsaken är ju att jag känner själv att jag är smalare.
 
På torsdag ska jag på ett Me&I-party hemma hos Fia. Hoppas på att få se en massa fina kläder! Kanske det blir nåt shoppat till Freja?! Känns som att hon inte har några vettiga kläder att ta på sig på dagis. Måste även gå igenom lådor med kläder efter Ronja och se om det finns något användbart där.
 
Sen håller jag på och planerar för en POMPdeLUX-kväll här hemma. Då är det en säljare som kommer hit och visar upp höstens kollektion. Spännande! Hoppas att det är många som kan komma.
 
På fredag fyller jag 28 år. Grattis på mig själv om jag skulle glömma :-D
 
Snart fyller Ronja 4 år, och samma dag flyger vi till Mallorca. Åh, vad jag längtar! Förlänga sommaren lite och bara ha det skönt!



Vilken kväll!

Vilken kväll vi hade igår! Härligt väder, bra mat, underbar musik och skönsång och vilket sällskap sen!

Fisk och skaldjurssoppan var to die for! Så himla god! Efter maten drog vi till Gamla Torget där Peter Johansson spelade. Och vilket drag sen! På slutet gick vi fram mot scenen och rockade loss rejält. Efter spelning rann svetten rejält men vi var nöjda och glada. Peter satt och signerade skivor och bjöd på en svettig kram. Så klart skulle jag och Sofia fram! Vi fick får svettiga kram, en signerad skiva och ett foto på oss tre. Två nöjda tjejer :-D

Efter det så blev det fyrverkerierna. Dom var jättefina!
Sen blev det Bishops en stund där vi satt och pratade om bajs och annat trevligt som man pratar om som småbarnsförälder! :-D Vid 23.30 var vi nöjda och gick marknadsgatan upp (det var Augustifesten i Norrköping) och gluttade lite innan vi åkte hem. Maria hade parkerat i stan, så hon skjutsade hem mig och Carro till henne, där jag hade parkerat min bil. Sen bar det av hemåt för min del. Dock var jag så uppe i varv när jag kom hem, så jag satt uppe en stund.

TACK tjejer för en supertrevlig kväll! Det gör vi om snart igen tycker jag :-)




Imorgon är det grönsaksdag igen! :-)

Man blir glad för mindre nu för tiden :-D Nu ser jag fram emot att få äta grönsaker! Trodde väl aldrig att den dagen skulle komma :-D
 
Och imorgon blir det ju även lite syndande i form av fisk- och skaldjurssoppa på Fiskmagasinet, tillsammans med tjejerna. Det ska bli himla trevligt att ses!
 
Idag har barnen varit uppe hos farmor och farfar på eftermiddagen, och jag åkte hem och städade I RAKETFART! Jag plockade undan, dammsugade båda våningarna, torkade alla golv uppe och städade båda toaletterna. Och detta bjorde jag på lite drygt två timmar. Måste vara något personligt rekord! Men jag kan lova att det gick undan. Skönt att ha det gjort innan helgen!
 
Detta var min sista vecka som mammaledig! :-( Lite dåligt samvete att jag "slösade bort" sista dagen på att städa, men samtidigt så måste det ju göras. Och jag ju inte börja jobba förens den 3 september. På tisdag börjar inskolningen, och den är ju två veckor. Jag hoppas, och tror, och den kommer att gå jättebra! Har för en stund sen fyndat ett par Kavat-skor på Tradera som hon ska ha. Lite slitna, men det gör ju inget när hon ska ha dom där. Hoppas att hon kan ha dem bara!
Det är lite annat som tjejerna behöver till dagis också. Freja behöver stövlar och en ryggsäck, och Ronja behöver en vindfleece och ett par skalbyxor. Får fixa det efter hand...
 
Imorgon ska nog jag och barnen gå bort till familjen Edström/Lindholm och leka lite. Hoppas det blir så i alla fall, det skulle vara jätetrevligt och roligt för barnen! Trevligt för mammorna också, med lite prat ;-)
Och sen på kvällen blir det som sagt att ta bilen in till stan med tjejerna och gå ut och äta. Åh, vad gott det ska bli!
 
 
Så här fin var Ronja innan hon gick och la sig förut. Hon kom in i köket iklädd en av mina Odd Molly-blusar :-D
Hon och jag kommer att ha mycket roligt när hon blir äldre, hon älskar kläder! Mamma upp i dagen ;-)
Jag lärde henne Odd Molly förut. Visade hur märket ser ut osv. Stackars Mats, tre tjejer och ensam kille...!



Just nu:

...är jag glad!
...är jag taggad att fortsätta min viktresa!
...längtar jag efter att väga och mäta mig på söndag! Hoppas givetvis på bra resultat ;-)
...längtar jag tills vi ska åka till Mallorca!
...är jag sjukt sugen på att shoppa nya kläder, men inser att det är dumt att göra det nu innan jag gått ner allt jag vill i vikt.
...funderar jag på vad jag ska hitta på imorgon. Städa och fixa här hemma kanske? Men är sugen på en tur till stan. Vi får se hur landet ligger.

Imorgon är det proteindag igen. Och på lördag blir det restaurang med bästa brudarna!

Dags att sova!




Dagens lunch, MED GRÖNSAKER!

Rostbiff
Strimlad vitkål, strimlad zucchini och rivna morötter frästa i lite olja. Kryddade med salt, peppar och lite ingefära.

Och det är GOTT vill jag lova :-D




Första grönsaksdagen!

Idag är det dag 11 med Dukan och jag får äta grönsaker första gången under denna resa. Åh vad gott det ska bli!

Igår hade jag tappat exakt 3 kilo sen starten. Jag tycker att det går segt nu men det kanske är bara jag :-) Jag kämpar vidare och igår blev det 45 min powerwalk blandat med lite joggning. Jag har varit ute varje dag nu på min runda.

Egentligen ska man ju inte titta så mkt på vågen utan mest mäta och känna på kläder osv. Jag känner mig väldigt smal och det känns på kläderna. Så det är väl det jag ska få på! Men man vill ju att det ska hända saker på vågen också... Min milstolpe nu är att komma under 60 kg, för då är jag "på rätt sida" så att säga. Jag ska ju ner till 55 kg i första hand. Om jag lyckas ner till 50-52 så är jag bara glad!




Min frukost:

Ett glas vatten
En skål med lättyoghurt
Ett Carls bröd med två skivor kalkon på
Ett kokt ägg




Sov gott gammelfaster Gittan

Igår somnade min gammelfaster in, 72 år gammal.
Vi har inte haft jättemycket kontakt tidigare, men det har blivit på senare år genom Facebook. 
Hon var väldigt aktiv och kommenterade alltid foton och så. Kommer att kännas tomt utan henne där...
Dessutom är hon LÄSKIGT lik sin bror (min morfar), och ibland kan jag nästan tycka att det är han fast det är en kvinna :-D Min morfar gick bort 2001 på hösten, och det var nog senast vi träffades. Kanske att vi har setts senare hemma hos mammas kusin Kåre, men jag minns inte riktigt.
Det var i alla fall en riktig krutgumma och hon var pigg in i det sista. Hon fick dö snabbt och utan föraning!
 
 
Fina faster Gittan <3



8 dagar med Dukan:

Nu har det gått hela 8 dagar och allt går så HIMLA bra! Jag är målmedveten och taggad till tänderna, fortfarande! Hör och häpna :-D 
Jag går en powerwalk varje dag och idag har jag kört lite intervall med blandat gång och lätt joggning. Jag var ute i 45 minuter ikväll. Härligt! När jag kom hem hade båda barnen ätit middag och Freja hade badat. Dessutom var min mat färdig! Det kallar jag vardagslyx :-)
 
På torsdag tänkte jag väga mig igen. Man vill ju inte göra det varenda dag, för då är risken att man blir nedslagen. 
 
Jag är så himla STOLT över mig själv!
 



Penicillinkur mitt uppe i allt!

Som jag skrev i inlägget nedan, så var jag bort till tandläkaren förut, IGEN! Jag var nämligen där i fredags också... Jag har en visdomstand som krånglar. Den håller på att komma upp och det har blivit en infektion. När jag var där i fredags tyckte hon inte att det var så farligt, inte så det krävdes penicillin i alla fall. Hon tyckte att jag skulle försöka få bukt med det genom att skölja med Corsodyl (bakteriedödande munskölj) och så skickade hon en remiss till att operera bort den. Men under helgen har det blivit värre och inatt har jag knappt sovit något pga smärtan. Jag har inte kunnat ligga på vänster sida! Imorse vid 6 fick jag nog och gick upp och stoppade i mig två alvedon. Det blev snabbt bättre och jag kunde sova en stund. När jag vaknade strax efter 8 ringde jag till folktandvården direkt. Jag fick tid 12.20 och infann mig då (i mina välsittande byxor ;-D) och då fick jag äntligen penicillin utskrivet. Dom gör ju ändå inte operation när det finns en infektion där, och jag tror inte att jag skulle ha fått bukt med det med enbart munskölj. Men nu påbörjar jag min kur idag, och äter i 10 dagar. Inte roligt, men bra att bli av med detta!

Smärtan började ju för nästan 4 veckor sen, och sen har det gått upp och ner. Jag trodde ett tag att jag hade fått bukt med det, men sen återkom det och i helgen blev det som sagt värre än värst! Så, jag har inte kunnat tugga ordentligt på hela tiden och inte borstat tänderna ordentligt heller.

Känns skönt att den ska opereras bort! Jag har ju opererat bort den andra visdomstanden i nederkäken (det gjorde jag 2010) och det är skönt att bli av med skiten! Dom är bara ivägen ändå! Det är inte så hemskt som det verkar att operera. Det enda hemska är att det kostar så förbenat mycket! Sist gick det nog på 2400 spänn...
Sen beror allt på när jag får tid. Jag tänker ju inte operera mig dagen innan vi åker till Mallorca! Om det blir en tid som inte passar så får jag ringa och boka om.

Nu ska jag väcka Freja, sen ska vi ut och cykla (Ronja cyklar och jag går med Freja i vagnen) i det härliga vädret som har blivit så här på eftermiddagen :-)




En vecka med Dukan:

Ja, idag är det en vecka sen jag påbörjade resan mot ett smalare jag. Och tänk, vilket resultat jag har fått redan! Förut var jag bort till tandläkaren (inte roligt, men ett måste) och då tog jag på mig ett par byxor som har suttit väldigt tajt förut, men nu satt dom perfekt! Förut klämde dom lite på magen, främst när jag satt ner. Men nu, nu satt dom som gjutna! Då himla skönt när man känner såna förändringar.

Imorse tog jag lite nya mått på mage och lår. Och även där har det gett resultat, -4 cm i midjan och -1,5 cm på låren. Härligt!

På torsdag ska jag börja föra in grönsaker igen, och GISSA om jag längtar?! Åh vad gott det ska bli. Jag drömmer om strimlad vitkål tillsammans med rivna morötter, kanske lite zucchini till det. Fräsa i lite olja i stekpannan och pudra på lite salt, peppar och ingefära. Mmm, tänk er det tillsammans med en laxbit som är perfekt stekt med lite sesamfrön på. MUMS!

Nu har jag hittat ett recept på ett dukanskt bröd som jag tänkte testa. Jag saknar så en skiva bröd till frukosten! Detta recept har fått mycket bra respons och alla verkar tycka att det är väldigt gott. Smidigt att göra är det också, så då får det vara värt ett försök! Jag återkommer med recension på detta...

På lördag blir det en utmaning då jag ska ut på restaurang och äta tillsammans med Carro och tjejerna. Oj, hur ska detta gå?! Vi har nog bestämt oss för Fiskmagasinet, så det är ju ganska bra mat för mig. Jag surfade in på deras hemsida igår för att kolla in menyn. Dom har en fisk- och skaldjurssoppa som jag nog tänker välja. Då blir det ju bara lite syndande ;-) Naturligtvis blir det vatten till och INGEN efterrätt! Jag tänker ta bilen så jag kan köra hem sen. Jag brukar annars dricka nåt glas vin när vi är ute och käkar, men vin är strikt förbjudet i denna fas! Och så viktigt är det inte med vin ;-) Jag får dricka det sen.

Jag blir mer och mer peppad att inte bryta dieten! Jag testade mina nya bikinis förut och det kändes väldigt bra :-) Och så byxorna så klart. Lovely!

Ska försöka komma ut på en promenad senare.




Sjunde dagen med Dukan:

Typisk söndagskänsla har infunnit sig här idag. Tråkigt väder, varit inne, Sverige förlorade i handbollen och ja... Trist känsla helt enkelt! Jag är rastlös och denna känsla smittar av sig på mitt ätande. Men jag har hållit i och kämpat emot. Men gudarna ska veta att jag har varit sugen idag! Och dagen är inte över än... Åh, RASTLÖS!

Pepp pepp pepp!




Dag 6 med Dukan

Frukost: 1 skål lättyoghurt med 1,5 msk havrekli, en kokt ägg och en sked minikeso.

30 min powerwalk

Lunch: 1 kokt ägg och minikeso med hackade kräftstjärtar, rökt skivad kalkon.

Middag: 1 grillad kyckling.

Kvällsfika: 1 skål med lättyoghurt toppad med linfrön.

Dryck: 1,5 liter vatten fördelat under dagen.

KÄMPA KÄMPA KÄMPA!

Åh vad jag längtar efter grönsaker och FRUKT! Snart...




Ibland är det svårt!

Det har varit en prövningarnas kväll! Vi åt kräftor till middag, och till det brukar vi alltid ha något gott bröd (grekiskt lantbröd bl a) och färskost med vitlökssmak till. Och jag blev ju himla sugen när Mats åt det till kräftorna, men jag höll ut och åt bara kräftor och drack vatten. Sen gick vi ner till tv-rummet och Mats hade köpt Noblesse, vilket jag ÄLSKAR! Såg även en annan av mina favoriter som låg här nere, mjölkchoklad med schweizernöt. Hmm... Men jag gick upp och hällde upp en skål med lättyoghurt och blandade i lite havrekli. Och vatten till det! Funkar också ;-) Jag har ju mitt mål i sikte och nu när det har börjat hända saker så vill man ju inte falla för frestelsen och förstöra allt.

Jag hade en startvikt på 64,3 kg och ska ner till 55 kg, så det är bara att kämpa på! Jag har ju som sagt tappat lite redan, så nu är det bara att hänga på.

Jag kanske är besatt, men min liv kretsar kring detta just nu och jag tänker på det hela tiden. Det blir väl snart bättre ;-)




Femte dagen med Dukan:

...och vågen visar på -2,7 kg. Härligt! Nu blir man ju taggad att fortsätta :-) Jag hade ju tänkt att börja föra in grönsaker på måndag och därmed gå in i cruisefasen, men nu kanske jag håller på med attackfasen i 10 dagar som det var tänkt från början. Attackfasen ska ju vara i mellan 7-10 dagar, så det är ju inget "fel" i nåt av alternativen.

Det är så härligt för jag känner verkligen att jag minskat i omfång främst på magen. Nu kanske man kan våga visa sig i bikini trots allt :-) Ska bli spännande att se hur mycket jag lyckas tappa innan vi åker! Uppdateringar kommer dagligen. Tänkte att jag ska starta en Dukan-kategori, men det måste jag göra på datorn och jag bloggar oftast från telefonen. Men håll utkik!




Fjärde dagen med Dukan

Jag travar på och det känns riktigt bra idag. Har ätit gott och varit riktigt mätt. Mycket Keso blir det som sagt, men Keso är mums!
Jag är taggad och det känns som att jag har minskat i omfång, men jag har inte vågat ställa mig på vågen än. Får se om jag gör det imorgon.


NU KÖR JAG VIDARE, FULL FART!




Tredje dagen med Dukan:

Glömde att skriva om gårdagen. Den kändes bra och huvudvärken som fanns första dagen var som bortblåst. Jag kände mig taggad hela dagen. Idag däremot... Vid lunch var jag redo att ge upp! Inspirationen tryter ganska fort när man bara får äta proteiner. Men hur det var så åkte jag och handlade lite, och till min lycka hade det kommit hem lättkeso! Så det blev rostbiff och keso till lunch. Mums! Till middag blev det kyckling som mina snälla svärföräldrar hade varit här och lämnat till mig, och till det keso. Också gott! Jag älskar keso, än så länge iaf... :-D

Jag har varit inne i stan på eftermiddagen, alldeles själv! Underbart skönt! Jag har handlat lite snygga träningskläder, så nu blir det förhoppningsvis roligare att träna ;-) Blev även två bikinis på 50% rea, så nu är utlandssemestern räddad! Om jag nu kan gå ner några kilon också så jag kan känna mig riktigt bekväm i dem, då är det helt perfekt!




Stortjejen på premiärtur!

Idag har Ronja fått en cykel! Gissa om hon är stolt och glad :-) Det är en tidig födelsedagspresent från hennes mormor och morfar. Tack tack, hälsar Ronja!




Resultat första dagen:

Dagen har gått bra, men jag är otroligt tung i huvudet. Dels beror det nog på vädret och sen sättet att äta på. Jag blev lite för hungrig mellan lunch och middag men det är ju för att det är svårt med mellanmål. Och så tar det väl några dagar innan man kommer in i allt. Det ger sig nog vartefter! :-) Jag är fortfarande lika taggad iaf!




Tillägg...

...ska ju göras att jag inte tror att jag kommer att tappa 9 kilo innan vi åker 21 september :-D Men man kan ju komma en bit på vägen!




Dag 1 med Dukan dieten

Nu är jag igång igen! Har hittat en vettig diet som jag tänkte testa, nu när avresan mot Mallorca närmar sig med stormsteg (21/9 åker vi) och jag vill kunna visa mig i bikini. Nu ska dom extra 9 kilona BORT! Jag är taggad till tänderna och tror verkligen på Dukan. Vägde mig imorse så jag vet vad jag har för startvikt, sen är det bara att köra för allt vad tygen håller! Jag har nu alltså gått in i den första fasen, den så kallade attackfasen, då jag bara äter protein och mejeriprodukter med låg fetthalt. Till frukost blev det yoghurt med 0,5% fett och till lunch en omelett med kalkonkött i. Till middag blir det nog kycklinginnerfilé. Saker jag får äta i denna fas som varar i 7-10 dagar: kyckling (utan skinn), skaldjur, oxkött, kalvkött, ägg, mager skinka, kalkon, mager fisk, 1,5 liter vatten per dag, mejeriprodukter 0-1,5% fett, 1,5 msk havrekli, 1 msk linfrö och kaffe och te osötat. Jag tror verkligen på denna diet och har läst mkt om den. En promenad på 30 min om dagen ska man också klämma in. JAG ÄR TAGGAD!




Dagen på Harstena

Vi hade kanonväder, enda tills vi skulle kliva in i båten och åka tillbaka. Då brakade det loss och regnet vräkte ner! Men vi hade precis kommit in i båten så vi slapp bli blöta. När vi sedan skulle kliva av i Tyrislöt en timme senare strålade solen igen och himlen var blå. När vi kom i land på Harstena vid 12 så satte vi oss genast och åt av medhavd matsäck. Mums var det! Den strosade vi omkring lite och tittade på det som finns att se, bl a röda näckrosor som var himla fina. Ett besök till öns bageri blev det också där några ljuvligt goda bullar inhandlades och avnjöts sedan på klipporna vid vattnet. Dagen var som sagt toppen och det var mysigt med en familjedag efter all tid vi har varit ifrån varandra!




Utflyktsdag!

Just packar vi för en dag på Harstena i Gryts skärgård. Himlen är klarblå och luften är varm. Detta kan bli en toppendag! Hoppas på att det blir några bilder knäppta så jag kan återkomma med härligt somrigt bildbevis :-) På återseende!




Typiskt!

Sent igårkväll kom vi hem. Skönt! Underbart att sova i sin egen säng, men NATURLIGTVIS ska ju hemkomsten grumlas av nåt... Jag har blivit förkyld! Det började igår och under tågresan blev det värre. Natten har bestått av öm hals och tungt huvud. Så himla tråkigt! Jag går ju in på mina tre sista veckor som mammaledig nu och jag ju velat vara frisk och kunna göra saker. Men detta går förhoppningsvis snabbt över. Den 21 augusti börjar Freja sin inskolning på förskolan och efter två veckors inskolning börjar jag jobba. Känns lite jobbigt att veta att jag inte kommer att vara mammaledig mer... Tur att jag har ett bra schema sen och inte jobbar så mkt. Nu sitter jag framför datorn och tittar på OS dressyr samtidigt som jag snorar och snyter mig. Ronja ritar och Freja sover. Usch vilket tråkigt inlägg detta blev... Återkommer med ett gladare när jag känner mig lite piggare :-) Slänger in ett par bilder på tjejerna när dom åt jordgubbar hos gammelmormor och gammelmorfar igår innan vi tog tåget söderut igen.




Mina tjejer