Phew

Ronja överlevde bajsblöjan, dock är hon röd i rumpan, men det kan man ju leva med. Lite zinksalva på det så blir det bra. Nu har hon dock gjort EN TILL bajsblöja till mig. Funderar på att vänta tills Mats kommer hem och låtsas ovetande om detta. Han bör komma när som helst nu. Hahaha, elakt av mig!
Han är hos Daniel och Maria och lämnar av resesängen och matstolen.

Fää / Jossan



Okay, I get it...

Nu fattar jag varför Ronja tog längre tid än normalt på sig att somna förut, HON HADE BAJSAT!

Men nu har hon ju somnat med bajset i blöjan, skit (haha) också! Vill ju att hon ska få sova ordentligt så hon orkar ikväll.

Låter som att jag är tidernas sämsta mamma, men så här är det: hon tar alltid en stund på sig att somna, står oftast och pratar lite och grejar med sin gosedjur, och då brukar jag låta henne hållas för jag vet att hon somnar efter en stund. Och så gjorde jag även idag i tron om att allt var som det brukar vara. I 9 av 10 fall så brukar hon INTE bajsa, men nu hade hon tydligen gjort det. Och om hon VERKLIGEN störde sig så skulle hon ju ha skrikit tills jag kom in till henne, men det gjorde hon ju inte så...

När jag äntligen vågade mig förbi hennes dörr för en stund sen så gläntade jag på den för att se om hon verkligen sov, och ut vällde en odör av bajslukt. Not so nice!

Jaja, nu får hon sova med det där tills hon vaknar. Det dör hon inte av hoppas jag!

Nog pratat om bajs... / Jossan



??

Jag tror hon äntligen har somnat! Jag vågar inte gå och kolla, än mindre gå förbi med rädsla för att hon vaknar. Det skulle ju vara typiskt! Jaja, det är tyst där inne nu i alla fall. Skönt!
Nu väntar duschen(om jag vågar gå förbi Ronjas rum dvs) och det ska bli underbart. Jag fryser som en liten hund. Det är kallt ute och det är kallt inne, detta trots att Mats höjde tempraturen på luftvärmepumpen imorse. *Huttrar* Nä, nu SKA jag duscha, hoppas hon sover fortsatt. Lilla gumman!

Tjing på er / Jossan



Ett litet avtramp

Gott nytt år vill jag önska er alla innan vi träder in i 2010. Kommer att bli ett toppenår det med, som detta har varit. Men så klart att nästa år kommer att bli alldeles speciellt eftersom vi ska gifta oss. Fast inget slår ju 2008 då vi fick vå lilla dotter.
Det blir klackarna i taket hemma hos Svenssons ikväll. Skönt att ha gångavstånd hem, tar ca 2 min att gå hem. Underbart! Ronja ska vara festklädd och leka med de andra barnen. Blir första gången de träffs sen Ronja började gå, så nu springer dom alla, mer eller mindre bra!
Jag ska ha min vackra Odd Molly-klänning! Jag riktigt längtar efter att få ha den på mig, den är ju så fin! Förresten så var jag in hos Monica på Kings igår och tjötade lite plus att jag kollade in några Odd Molly-nyheter som dom hade fått in. Mycket fint är det och man vill ha ALLT! Men jag får ge mig till tåls, kanske kan man få ett Odd Molly-plagg i morgongåva ;-) *hint hint* Jag har i alla fall kommit bra en bra morgongåva till Mats, undra om han kommer att tycka det med? :-)
Försöker att få Ronja att sova nu så jag kan duscha sen, men det verkar lönlöst. Hon har legat där inne i 40 min nu och hon pratar och gnäller och kastar saker på golvet. Hon måste sova så hon är pigg sen på festen ju! Så himla typiskt att den dag då man vill att hon verkligen ska sova bra på dagen, då går dte inte alls! Jaja, håll tummarna!

Happy new year allihopa!

/Jossan



Lite besviken

Ja, det kan man nog säga att jag är... Jag kan INTE blogga från min iphone, därav denna tystnad på bloggen när vi var uppe i Timrå. Däremot uppdaterade jag ju facebook istället, men det är inte riktigt samma sak. Jaja, skit samma, nu är jag tillbaka.
Vi kom alltså hem igår vid 15-tiden. Hemfärden gick MYCKET bättre än resan upp. Vilket flyt vi hade igår, även om vi körde ganska lugnt pga väglaget norrut, men det gick ju MYCKET fortare. Dessutom åkte vi tidigare, redan vi 7-tiden. Smart drag av oss!
Julen och dagarna där uppe har varit toppen, jobbigt dock att vi bodde i syrrans lägenhet och alltid åt hos mamma vilket resulterade i en massa spring och overall av och på Ronja. Hon blev rejält förbannad till slut så fort vi tog fram overallen. Bättre blir det när mamma köpt en dubbelsäng så vi kan sova där istället. Många bra paket på julafton och inte lika många till Ronja som i fjol, tur det. I och för sig var inte farmor och farfar med, men ändå, det var alldeles för mycket förra julen! Men det blir väl så första julen i livet :-)
Nu är vi som sagt hemma. Skittrist väder, plusgrader och äckligt! All vacker snö smälter bort. Blä! Det regnar iofs inte idag som det gjorde på juldagen här nere. Nä, blä för slask och plusgrader!
Men skönt att vara hemma ändå! Härligt att sova i sin egen säng och att få städa (?) här hemma. Det måste dammsugas då det är barr ÖVERALLT! Katterna har haft skoj här hemma när vi var i norrland :-D På förmiddagen har jag diskat och fixat i köket. Toaletten + badrummet skulle också behöva sig en omgång, vi får se vad som hinns (läs: om jag orkar) med. Tiden får utvisa!

Här kommer några bilder från vår Timråvistelse!

Ronja och Mats gör stan i Gävle på vägen upp.


Ronja lekte "Jag vet vad du gjorde förra sommaren". Scaaaary!


Uppesittarkväll den 23:e med Bingolotto. Se så koncentrerad syrran är! :-D


Systrar!


Utsikt mot vattnet på gångvägen nedanför Böleängen.


Promenad på julafton. Och tomtemor var med också!


Ronja och tomtemor.


Ronja, julfin!


Mozzarellan (moster Ellis) och Ronja.


Ronja och tomtefar hemma hos oldemor och oldefar (min mormor och morfar) på juldagen.


Ronja och pappa på juldagen.


Ronja och mamma på juldagen.


Ronja tyckte att det var tråkigt att åka bil igår så hon sov sig igenom resan istället!


/Jossan



Min söta dotter just nu!

Tog just en bild på Ronja som blev så himla söt, måste bara dela med mig av den till er!



Usch vilket fult golv och fula tapeter det är här inne i vårt datarum ser jag nu när jag tittar på bilen. Förhoppningsvis kan vi renovera det snart! Golvet är original sen huset byggdes 1969, och tapeten är VIDRIG! När vi gör om här inne så ska vi ha samma golv som det är i Ronjas rum (ett mörkt klick-golv) och en neutral färg på tapeten så att nästa barn kan bo här inne vare sig det är en tjej eller en kille. Det blir nog snyggt! Sen vill ju säkert nästa barn så småningom ha en roligare tapet, men det tar vi då :-D

/Jossan



Christmasfeeling

Ikväll efter att Ronja hade somnat klädde vi granen. Uppdatering med bild kommer imorgon!
Jag har en liten to do-lista imorgon med saker som ska fixas.
Snart är det julafton och jag längtar!
Jag bara älskar vårt julpyssliga hem och min lilla familj som är de som ligger mig allra närmast om hjärtat.
Jag är så tacksam för allt och alla som jag har runtikring mig!
Dock inte så mycket katterna just nu... Hrrrmmm!
Mattis har redan varit och "jabbat" på en av kulorna i granen.
Men vi har hittat en toppenlösning att sätta fast granen i en krok i taket,
så kan dom inte välta den. Inte Ronja heller för den delen.
Kulorna bryr jag mig inte så mycket om katterna får tag på, det är bara billiga från
IKEA och jobbet. Däremot de kulor som vi fått från Köpenhamn & Berlin, har hamnat LÅÅÅNGT upp,
och LÅÅÅNGT bort från nyfikna katttassar och barnhänder. Men dom är bara tre stycken till antalet,
resten är billigt skit :-D
Jag har fått en vagel eller nånting i mitt vänstra öga.
Det är svullet och gör fruktansvärt ont! Lagom skoj idag när jag jobbade och ville
ha linser. Jag hade det ändå, men såg ut som en cancersjuk.
Hoppas detta försvinner SNARAST!
Imorgon hoppas jag kunna ta ut Ronja på en liten sväng med pulkan.
Vi har som sagt lite saker att fixa, och i affärn ska det införskaffas
mer glitter till granen & TVÅ STYCKEN HEMLISAR *vink vink*
Idag har det snöat från och till HEEELA dagen, och det gör det fortfarande.
Jag tycker om snö och jag tycker om när det snöar,
förutom om jag ska åka bil.
Annars får det gärna fortsätta.
Jag vill ha en vit jul!

/Jossan



Ronjas och pappas dag i vinterlandet!

Här kommer bilder som Mats knäppte idag då Ronja fick sig en premiärtur i den nyinköpta pulkan.

På väg hem efter att ha hälsat på mamma på jobbet, till mammas stora glädje!


Snöiga Talmansvägen med Ronjas förhoppningsvis framtida dagis till höger.


Vårt snöiga hus.


Det var skoj att plocka upp snö i handen medans man åkte, tyckte Ronja.


Jättefin vinterbild på Ronja!


Väl inne i värmen igen kände Ronja för att spexa lite, med pappas mössa på sig.



Tills hon helt plötsligt började gråta...


I övrigt har dagen för min del på jobbet varit toppen, mycket att göra och trevligt folk att jobba med. Snart drar allvaret igång...

/Jossan




Julgransköp avklarat

Imorse vid strax innan 9 var vi på plats på kyrkbacken för att shoppa en passande gran. Jag hittade en toppenfin som hade täta fina barr. Just nu står den i garaget och tinar upp, det är ju några minus ute. BRRR! Jag är på det hela nöjd med den i alla fall.
Nu ska vi käka lite lunch, sen ska jag gå och handla lite inför pepparkakshusbygget ikväll.

/Jossan



Känner mig extremt nöjd!

Idag har jag verkligen gjort ALLT som jag hade planerat att jag skulle göra. Det brukar alltid vara nåt som faller bort, men idag är allt avklarat. Och detta mycket tack vare min underbara svärmor som var på promenad med Ronja och gav henne lunch så jag skulle få baka klart lussekatterna. Nu kan verkligen helgen börja!
Imorgon ska Tessa och Micke komma ut och hälsa på. Det ska bli supermysigt och vi ska försöka bygga pepparkakshus. Micke får vara barnvakt :-D
Imorgonbitti säljer dom julgranar på kyrkbacken och vi ska vara där i god tid för att hinna få en. Det brukar gå FORT åt, så det gäller att vara i tid! Sen ska den hem och smälta lite, och på söndag eller måndag kanske vi kan klä den.
Verkar som att det blir ändrade planer angående vår Timrå-tripp. Tanken har ju varit att vi skulle åka på onsdag, den 23. Men tydligen ska det snöa nåt hemskt både onsdag och torsdag, så nu kanske vi ska åka redan på tisdag. Då ska det inte snöa utan vara solsken och fint väder.
På söndag ska jag jobba... Tomteluva på!

Tokgumman... (Hon har själv satt på sig mössan).


(Bilder tagna alldeles nyss).

Givakt! / Jossan



Idag - 091215

Det snöar som tusan ute och det har kommit riktigt mycket snö. Härligt! En vit jul är ju alltid välkommet :-)
Idag på förmiddagen gick jag & Ronja ut en sväng. Hon promenerade runt här i samhället och kollade läget, pratade med Sventa från Posten osv. Sen gick vi på affärn och handlade lite, så nu kan jag baka lussekatter på fredag. Kan du Tessa? :-)
Vi gick förbi hos Elin, Mats och Tilde och var där en stund och kollade läget. Deras hus som dom köpt kommer att bli toppen när dom renoverat klart och fått bort röklukt. Det var trevligt att träffa dem och vi ska ta en prommis någon dag.
När vi kom hem kokade jag risgrynsgröt som Ronja ratade (som hon gör med all mat nuförtiden) så hon fick två mackor istället. Till middag ska jag göra köttfärssås och hoppas att hon ska äta det. Annars vet jag inte riktigt vad jag tar mig till! Tur att hon inte är pinnsmal så hon har att ta av så att säga :-)
Fick rapport av svärmor igår att snögubben stod kvar. Idag har den väl snöat över där ute.
Imorgon är Mats ledig och det är HUNDRA saker att fixa. Dessutom har jag träning imorgonkväll. Sista för terminen :-( Men vecka 2 kör dom igång igen och då jäklar! Nya danssteg blir det också då. Superskoj!
Hoppas att det inte snöar så mycket imorgon så vi kan gå ut en sväng. Får bli på gården för det är svårt att dra vagnen i djupsnö. Eller ja, djup och djup, men tillräckligt djup för att det ska vara svårt och tungt att dra vagnen.
Håll även en tumme att vi slipper snöoväder när vi ska bila upp till Sundsvall den 23:e. HOPPAS HOPPAS HOPPAS!

/Jossan



Luciahelgen på landet

Nu är vi hemma efter en uppfriskande helg i skärgården. Idag snöade det och Ronja (läs mamma och pappa) har byggt sin första snögubbe. Några bilder från helgen kommer här...

Ronja hjälpte (?) farbror Ola att plocka ur löven ur skottkärran igen. Duktigt Ronja!



Vi gick på promenad och Ronja skulle prompt gå själv, INTE sitta i vagnen!


Sötaste lilla Ronja.


På vift på vägen.


Pappa & Ronja poserar tillsammans med mr Snögubbe.


Vår helg i bilder.
Hoppas ni haft en fin lucia.

/Jossan



Jag har förstått nu!

Jag & Ronja gick hem till Marcus och Ida efter lunch idag. Tjejerna lekte och jag var barnvakt. Marcus behövde lite hjälp då rörmokarn var där. Jag var helt svett efter 45 min ensam med tjejerna. Dom sprang åt varsitt håll, dom bråkade om leksakerna, dom försökte stå båda två samtidigt i Idas lilla fåtölj och ramlade in i väggen och började gråta. Och innan jag hade fått upp båda två i knäet och börjat trösta, och innan jag hade hittat napparna och hämtat snorpapper, ja då var jag helt färdig! Men dom lekte och hade lite skoj också, småsötisarna!
Träningen igår gick bra, men jag hade noll energi och mådde nästan illa mot slutet. Trodde nästan att jag var på gång att bli sjuk, men har mått primus idag, så det var väl bara en blodsockerdipp. Hoppas att vara på topp nästa onsdag igen.
Ikväll ska vi packa lite och fixa inför imorgon. Vi ska åka till stugan imorgon efter att Mats har slutat och vill gärna ha allt klart så det bara är att dra! Åh, det ska bli så mysigt. Hoppas på bra väder så vi kan vara ute mycket. Går ju bra nu när Ronja har fått ordentliga och varma kängor som hon kan ha och dessutom gå och röra sig bra i. Håll tummarna!
Nu skulle jag ju egentligen behöva dammsuga inför helgen meeen...VEM ORKAR?! :-D Jaja, vi får la se.

Tjing tjong långkalsong! / Jossan



Bränna fläsk

Strax drar jag in till stan för lite danspass på Frikis & Svettis tillsammans med Tessa och Carro. Det ska brännas fläsk vill jag lova! Undra om det kommer att vara lika jobbigt som sist vi var. Jag trodde att jag skulle dö den gången :-D Pappa och Ronja verkar ska ha party här hemma. Just nu spelar dom Queen på HÖG nivå och dansar i vardagsrummet. Sötnosarna mina!

Nä, nu drar jag! / Jossan



En dag i trevligt sällskap

Idag på förmiddagen kom Marcus och Ida förbi och frågade om vi inte ville hänga med på en sväng. Sagt och gjort, jag, Mats och Ronja klädde på oss och gick runt Boberga tillsammans med dem + Roland (en bekant till Lisa & Marcus). Det var hur trevligt som helst och vi tittade på hästarna och diskuterade allt mellan himmel och jord. Dock var båda Ronja och Ida inte helt till freds med att sitta i vagnarna och gnällde lite. Men det gick till slut! Efter promenaden hängde jag med Ida och Marcus hem för lunch medans Mats åkte in till stan för att yträtta ett antal ärenden. Marcus bjöd på pannkakor som smakade ljuvligt och flickorna glufsade i sig rätt friskt också. Där emellan lekte dom och "pratade" med varandra. Det lät verkligen som om dom hade en konversation med varandra. Hur sött som helst! Nu är vi hemma sen en timme lite drygt och inväntar pappan som borde komma snart. Ikväll ska jag in till stan och träna på Friskis med Tessa och Carro. Så snart ska jag äta lite för att få lite energi. Jippi, det ska bli superskoj! Flera veckor sen vi tränade sist då det alltid kommer 1000 saker emellan. Men nu j****r blir det åka av!

Giddy up! / Jossan



Tisdag

Jag lagar middag parallellt med bloggning och läsning. The multitasking woman! Tänkte visa bild på fina kängor som jag hittade till Ronja på stan igår.

Ett par söta Pax-kängor i storlek 21. Ronja verkade trivas i dem när jag testade dem på henne och hon travade runt som en liten sessa här hemma. Inte var dom dyra heller vilket var det viktigaste.


Jag köpte även ett par rosa Bamse-galonbyxor på Lindex som matchar hennes galonjacka. Hon såg ut som en riktig liten sailor i dem. Så nu är hon set for a while. Dock har jag nu kommit på att hon skulle behöva ett underställ och en sån där halskrage. Men vi får se vad som dyker upp i julklapparna innan vi köper mer nu.
Nu väntar vi hem pappan snart som ska få sätta sig vid ett dukat bord och äta mumsig räkpaj. Vi har som sagt årsdag idag och firar fyra år tillsammans. Dock glömde vi båda bort det imorse :-D Det blir så när man har barn och en massa annat för sig. Dessutom var vi trötta imorse. Så det så!
Jag maratonläser Män som hatar kvinnor och ska nu fortsätta med det.

Hej hopp i lingonskogen / Jossan



GOOOOD MOOOORNING VIETNAM!

Katterna är tokiga, Ronja sover, min iphone ligger här bredvid mig och jag & Mats har varit tillsammans i fyra år idag. Livet är härligt, detta trots att det är mindre än en månad kvar tills jag börjar jobba, HELTID! Ojojoj. Jag tror att jag ska lägga mig på sängen och läsa lite Män som hatar kvinnor innan lillmonstret vaknar. Boken är sjukt spännande nu! Love it :-)


(Bild från julbordet i söndags)

Later / Jossan



Helgen som var

Jaa, det blev inte riktigt klart med alla adventsstjärnor i helgen heller, så inga bilder har det blivit. Dock blev köket färdigt med gardiner osv. Så det kan jag bjuda på en bild på! Men bara om ni lovar att bortse från sladden som hänger ner helt slarvigt. Vi har faktiskt satt fast den en gång, men det lossnade. Förbannade IKEA-skit!



Igår var vi på julbord med jobbet. Jättegod mat som alltid när man är på julbord. Och trevligt! Ronja hade sin kusin där att leka med. Några bilder blev det där med. Fast bara på Ronja :-)

Ronja och pappa kollar in julgranen.


Ronja trashar julgranen. Jag ångrar plötsligt vårt beslut om att ha gran hemma i år... :-D


Vill ni se en stjärna? SE PÅ MIG! Ronja har blivit riktigt varm i kläderna och njuter av all uppmärksamhet.



Idag är det dödtrist väder. Jag behöver tvätta och städa badrum + toalett. Blä.
Maria är min räddare i nöden. Vi ska in till stan en sväng på eftermiddagen och fixa några to dos och ta en fika. Det blir trevligt! I övrigt har jag inte så mycket att tillägga fförutom att jag hoppas, hoppas, hoppas att min iphone kommer idag!

Take my little hand! / Jossan




Vad hände med dagen?

Jag tyckte nyss att det var tidig morgon, och nu är det svart ute igen. Dagarna går alldeles för fort :-(
Vi har hunnit med att vara ute idag i alla fall medans det fortfarande var fint väder. Vi gick en sväng med farmor, och Ronja fick knata själv. Problemet är bara att hon oftast bara vill gå åt precis motsatt håll. Det går ju så långsamt!
Annars har det inte hänt så mycket här hemma. Jag har inte orkat städa idag. Eller orkat hade jag säkert om jag hade tagit tag i det. Istället har vi lekt och busat och myst och jag har läst Män som hatar kvinnor. Den börjar bli spännande nu, ÄNTLIGEN! Tyckte den var lite seg i början, men nu börjar det arta sig.
Nu äter Ronja välling och vi väntar på att pappa ska komma hem. Det blir pannkaka med min mammas hallonsylt till middag. Mums! Sen Idol, choklad och cheddarpopcorn. Kan det bli bättre?
Imorgon är det hemmafixardag och vi har en diger lista som ska bockas av.
Vi skulle behöva åka på IKEA, det har vi insett länge, men det är först idag som Mats insett det akuta behovet av mattor i vardagsrummet efter att ha sett bilderna jag la ut igår. Även något på väggarna. Vi skulle behöva mattor till tvrummet också.

Varför är man inte miljonär? / Jossan

PS. Jag trodde att min iphone skulle hinna komma denna vecka. Tji fick jag! Alltid så med Telia. Skiiit!



Julfint på Östkindsvägen

Här kommer bilderna som jag tog tidigare idag på vårt julfina hem.

Vardagsrummet.








Ronjas rum.




Resten av rummen är inte 100% färdiga än, så jag slänger in bilder på det i helgen när vi är färdiga. Den sista bilden från Ronja rum har ju egentligen inget att göra med just julen, men jag har inte fotat den där hörnan och visat sen vi gjorde den. Tyckte den blev så himla fin! Tavellisten och bokstäverna fick Ronja av sin kusin Emil med familj när hon fyllde 1 år. TACK! Tavlan med katten till höger har Ronja mormor broderat till henne och ballerinan till vänster har Ronja fått av sin farmor. Det är egetnligen inte riktigt helt klart i Ronja rum heller, det ska upp en ängel i fönstret istället för bordslampan på fönsterbrädan. Men som sagt, uppdatering kommer när allt är klart! Jag är i alla fall väldigt nöjd med allt och det blev supermysigt i huset. I LOVE our house!

Tjing tjing / Jossan



Mammas lilla tomtenisse

Jag sitter och pratar i telefon med min syster och hör i bakgrunden att Ronja var i möss- och vantlådan och rotade runt. Helt plötsligt kommer hon fram till mig i soffan och då har hon varit och tagit på sig tomteluvan som ligger där. Så himla gulligt! Jag fick mig ett gott skratt! :-D





God Jul! / Jossan



Foto- och blogglusten har kommit åter

Åtminstone tillfälligt. Gick runt och knäppte lite kort här hemma på allt fint julpyny. Men jag märkte när bilderna kom in på datorn att det inte blev så bra, alldeles för mörkt. Ska rådfråga Mats sen vad felet är. Men jag knäppte några hyfsade bilder på Ronja.

Hennes nya grej; att läsa tidningar. Gärna Cosmopolitan eller Gör Det Själv. Vi Föräldrar funkar också, men den river hon mest sönder. Annars är hon väldigt försiktig och sitter och bläddrar så fint och ser verkligen ut som att hon sitter och läser. Gulligt!



Nu håller jag tummarna för att min nya iphone ska komma denna vecka. HOPPAS! Men med min vanliga otur så kommer den på måndag. Håll tummarna!
Helgen i Stockholm tillsammans med Tessa var TOPPEN. Vi hade så himla roligt och allt var lyckat. Hotellrummet var toppen och showen på lördagen på Globen var bra. Även en utekväll på Berns på fredagkvällen hanns med, och vi hade jätteskoj och träffade intressanta och roliga människor som sent kommer att glömmas bort. Bjuder på några bilder från min kamera.

På väg hem till hotellet efter krogen. GALNA!


På Berns. Två glada tjejer!


På Globen. Banbygge pågår!


Två något trötta men glada och nöjda tjejer på Globen. Snart börjar showen!


På väg in till stan på söndag efter att ha checkat ut från hotellet. Nu ska det shoppas!


Ja, det var det. Jag har fler bilder, men orkar inte lägga upp alla. Det tar alldeles för lång tid! Ska byta bilder med Tessa nästa gång vi ses. Vi ses över ett julbak någon helg framöver. Mys!
Sen jag kom hem i veckan så har jag mest hållit på med julpynt. Sytt en röd kappa till vardagsrumsfönstret mot gaveln och fixat. Har dock inte hittat köksjulgardinerna än, så Mats får hjälpa mig att leta så jag kan få upp dem med. Sen är det lite adventstjärnor och dylikt som ska upp i helgen. Sen är det klart för nu, tills tomtarna ska upp dagarna innan jul.
Förresten, nu är jag vaccinerad mot svininfluensan. Skönt att skiten gjord!
På söndag är det julbord med jobbet och jag LÄNGTAR! Det ska bli galet gott, jag är sugen!
Luciahelgen åker vi till stugan. Då ska jag ha hunnit baka lite lussebullar innan som vi kan ha med oss ut. Och julmust måste vi ha med oss också.
Längtar till julafton hemma hos mamma med mammas julmat och julskinka. Hoppas bilresan upp går smärtfritt och att vi slipper idioter på vägarna.

Bye for now / Jossan