På akuten

Vi fick åka in tidigare ikväll efter att Ronja och Ida hade haft kramkalas på farstubron hemma hos oss, och ramlat. Ida verkar ha klarat sig bra, men Ronja däremot ramlade illa och slog upp ett rejält jack på överläppen. Blod överallt och ledsen tjejja. Vi ringde farmor och farfar som kom och tog hand om Freja som var trött och ville gå och lägga sig. Vi slängde oss iväg och har nu varit på sjukhuset sen strax efter 20.
Träffade läkare för en stund sen som konstaterade att vi ska limma ihop såret. Om det ska sys måste det bedövad och hon vill absolut INTE ta spruta, och dessutom säger läkaren att det gör ont att sy i läppen. Han räknade med 2-3 stygn. Oavsett vad vi väljer så kommer hon att får ett ärr, då valde vi det som är minst smärtsamt för henne. Känns ju tråkigt att hon ska få ett ärr i ansiktet, men vad ska man göra liksom!

Nu har vi fått åka hem, med limmad läpp och godispåse och leksak så klart. Ronja har varit MAKALÖST duktig! Jag är så stolt över henne, älskade vän. Mats har lovat henne att hon ska få åka på Lekhuset och välja en present för att hon har varit så duktig hos doktorn.


Kommentarer
Tuss

Men fy stackar lite, hoppas hon mår bra ändå efter omständigheterna.

Stora kramar.

2013-04-15 @ 12:01:39 | http://unaanima.blogg.se
Åsa

Men stackars!! Fast vilken historia hon får att berätta på dagis - hårdingen med spräckta läppen liksom - sånt ger respekt ;) Minns inte att vi var såna tuffingar?! :)

2013-04-15 @ 13:59:16 | http://ebonite.se/esa
Sara - Mamma till Max (-08) och Ebba (-13)

stackars tjejen!! får hoppas hon inte får ett ärr iaf. Man kan ju aldrig veta eller hur?

2013-04-15 @ 22:11:32 | http://sarasrum.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback