Helgen som var + en massa annat

Blogg.se-appen har varit knasig senaste dagarna, men nu kom jag äntligen in! Jag ville blogga om vår helg som var helt underbar.

På lördagförmiddag var vi på Agnes 4-års kalas uppe i skogen vid kärret. Vädret var verkligen på vår sida och det var strålande sol och den första riktiga vårdagen. Supermysigt kalas med korvgrillning och skattjakt. Barnen var nöjda, och vi vuxna också. TACK för det familjen Edström/Lindholm <3
På eftermiddagen åkte vi till Söderköping och familjen Aspen för middag och samkväm. God mat och trevligt sällskap var summan av den kvällen. Barnen lekte bra alla fyra, och det var så roligt att lyssna på dem. Milton och Ronja kommer väldigt bra överens, trots att vi inte ses så ofta. Det skiljer ju bara två dagar mellan dem. Vi lärde nämligen känna dem när vi delade rum på BB. Skiljer bara fem månader mellan Freja och Tilde också, så det år roligt. Det är kul när man har barn i samma ålder som leker och kommer bra överens dessutom!
I söndags var Tessa, Micke och Julia här och njöt av vårvädret. Det var ÄNNU skönare på söndagen. Blev en liten promenad till lekplatsen och sen satt vi i sandlådan på vår gård och grävde. En härlig grillmiddag bjöd Mats på också :-)

På det hela taget en väldans lycka helg!

Dessutom närmar sig Ellis och Amandas flytt med stormsteg! Imorgon är det bara åtta dagar kvar till dom kommer. Vi är taggade allihopa!
Jag berättade för Ronja igår att det bara var 10 dagar kvar tills Mozza, mormor och KANSKE morfar ska komma hit. Ronja säger: "Åh, morfar! Jag är kääär i morfar". Älskade unge! Hoppas bara att morfar kan komma med, annars blir det kris för båda tjejerna, eftersom morfar är lite av en favorit ;-)

Idag har jag tyvärr varit tvungen att vabba med Freja som hade feber igåreftermiddag och inatt hade hon falsk krupp. Förra veckan var jag hemma med Ronja och henne sår men igår var ju båda tjejerna båda dagis, men det varade inte länge tyvärr :-( Imorgon är vi lediga, så hon har imorgon också att krya på sig. Hoppas hon mår bättre snart! Måste förresten ringa vc imorgon eftersom Ronjas sår luktar mystiskt och är varigt. Tror att dom måste titta på det, för säkerhets skull!

Och så lite bilder från senaste dagarna. En kompott av allt möjligt blir det. Håll till godo! :-)


Kommentarer
Sara - Mamma till Max (-08) och Ebba (-13)

Vi får hoppas att alla sjukdomar flyr landet snart!! =)

2013-04-24 @ 21:57:53 | http://sarasrum.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback