Trög start

Ronja har varit lite trögstartad på förmiddagen, men nu äntligen börjar hon komma igång ordentligt. Hon vägrar äta macka, men en massa Proviva nypnsoppa har försvunnit ner i lilla magen. Nu har vi tittat på film på datorn och bara tagit det lugnt. Mats är i Linköping och byter sänggavel och köper ny madrass.
Än så länge verkar det som att vi har klarat oss från kräksjukan. Men än är ju inte faran över på långa vägar tyvärr. Mats är hemma och vabbar Ronja i morgon eftersom jag har så mycket att göra på måndagar på jobbet. Om det är så att hon måste stanna hemma en dag till så tar väl jag tisdagen. Konstaterade i går att det kanske är skönt att få kräksjuka nu, så KANSKE man slipper till jul/nyår. Antingen jag eller Mats jobbar 13-18.15 på nyår har vi kommit fram till. Vi får se vad vi hittar på under kvällen sen. Känns ju inte som att man vill dra i väg så långt när man kommer hem efter jobbet. Ja ja, vi får se helt enkelt!

Här kommer lite bilder från förmiddagen hemma hos oss, med en slö liten Ronja.

När hon precis hade vaknat var hon slö och ville bara ligga hos pappa och halvsova.


Efter många om och men kom hon i gång och drack nyponsoppa och läste Viggos visor (favoritboken).


Ronja sjunger en sång för mamma.


Detta är inte en vanlig syn hemma hos oss; Ronja sitter och tittar på film.


En slak liten gumma :-(


Men sen blev det för jobbigt att kolla på film, så då la hon sig på bordet och vilade och såg hemskt eländig ut. Det skär verkligen i mitt mammahjärta att se henne så här :'-(


Därför att det så himla skönt att just nu i skrivandets stund så har hon piggnat till rejält och pratar och styr, läser bok och springer runt. Hon har även druckit en massa nyponsoppa. Så skönt för då vet jag att hon får en massa energi. Hon pratar, skrattar och ler till och med vilket inte har varit så vanligt nu när hon har känt sig dålig. Nu ber hon om mer soppa :-)

Nu snöar det ute igen, stora mjuka flingor som singlar sakta ner <3 /Jossan

Kommentarer
Sara - Mamma till Max 2 år

Det är otäckt med magsjuka för energin försvinner ju. Usch va läskigt jag tyckte det var i våras när Max fick det. Han var alldeles slö men sen lyckades vi få i honom vätskeersättning och då fick han massa energi!

2010-12-05 @ 13:13:30 | http://sarasrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback