Sjätte veckan med Dukan

Veckan har ju varit kantad av magsjuka, men jag har vägt mig idag ändå.
 
I fredags vägde jag mig efter en hel natt av toalettbesök, och då hade jag gått ner 2 kilo av naturliga skäl.
Dock brukar man ju gå upp allt när man börjar få behålla mat igen. Vågen stod alltså på 56,4 kg i fredags efter denna fasansfulla natt. -2 kg sen tisdagen då det visade på 58,4 kg. 
Jag hade ju mina fasor imorse när jag gick ner till vågen, MEN! ;-D Jag hade bara gått upp 1 hg sen i fredags och vågen visade på 56,5 kg. Detta trots att jag har ätit sen i fredags då jag mådde bra igen.
Inget ont som inte har något gott med sig ;-)
 
Detta betyder:
-7,5 kg sen start (startvikt: 64,0 kg).
1,5 kg kvar till min delmålvikt 55 kg.
Det betyder att att det bara är 4,5 kg kvar till mitt mål, 52 kg.
 
Jag är nöjd!
 
Nu får vi väl se vad jag landar på när jag kommer hem från Mallis. Men jag kör hårt igen efter att jag har kommit hem, och hoppas att jag ska nå mitt mål snart!
 
Den 10 oktober lämnar jag barn och man och åker upp till min familj i Timrå, och då kommer det att bli syndat. Men det har jag redan bestämt mig för och det är något jag ska göra.
Bl a blir det Ming Palace med Linda (och mamma) och så har jag beställt lite god mat av mamma. Jag är sugen på hennes piroger och hennes ärtsoppa. Sen behöver jag ju inte synda onödigt mycket, men det är ju en veckas semester från vardagen för mig. Jag kommer naturligtvis att sakna flickorna och Mats JÄTTEMYCKET, men det ska ändå bli skönt. Jag har inte varit i Timrå själv sen 2006, så det är på tiden. Jag har ju alltid med mig barnen och/eller Mats annars.
Jag ska bara ha skoj och träffa kompisar, umgås med familjen, hitta på saker som är svårt när barnen är med. Vi ska gå på casinot och käka och spela lite bl a. Jag ska sova hemma hos syrran och det ska bli mysigt. Annars bor jag alltid hos mamma när jag har barnen med mig. Nu får jag och syrran lite kvalitétstid! Sitta och titta på film, prata och bara mysa. Och gosa med hundarna så klart! Mosters gohundar <3 Det är ju nära till mamma och pappa också, så vi kommer ju att vara där med.
 
Härligt ska det bli! :-)
 
Hoppas att dom kan se min viktnedgång ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback