Älskade lilla hjärtat



Precis efter att jag hade tagit denna bild försökte Freja att kräkas, men det kom inget. Hon var väl tom i magen, hon har ju inte ätit ordentligt sen igår kväll.

Men på sena eftermiddagen/kvällen piggnade hon på sig och drack vätskeersättning och senare lite majsvälling. Hon lekte och busade med Ronja och det var skönt att "gamla vanliga Freja" var tillbaka.

Men vid 18.30 gick det inte att hålla henne vaken längre, trots att hon sovit massor idag. Hon fick en liten sats med majsvälling i sängen och när den var slut så slockande hon. Hon vaknade just till och Mats sprang in. Hon hade tappat nappen och var lite ledsen, men inget kräks. Betyder att hon inte har kräkts sen i förmiddags. Skönt!

Vi ska ju åka imorgon, så jag hoppas att inte Ronja blir sjuk. Eller ännu värre, nån av oss!
Det känns ju inte jätteroligt att åka ifrån Freja när hon inte mår toppen, men samtidigt så känner vi att det har vänt nu och jag tror inte att hon kommer att bli sämre. Dessutom är dom ju i säkra händer hos farmor och farfar.

Imorgon ska vi på Spamalot på Oscarsteatern. Åh, vad det ska bli skoj!
Det blir lite shopping på dagen och på lördagförmiddag blir det förhoppningsvis en fika med Frejas bästa gudmor Tussan <3
Det ska bli mysigt att komma iväg bara jag och Mats, men det hade ju känts ännu bättre om inte denna sjukdom hade kommit, men ja ja.

Kommentarer
♥ ♥ ♥ BAMBI - åker till New York om 2 dagar! ♥ ♥ ♥

Åh, men stackarn... hon ser faktiskt inte så pigg ut på bilden. Hoppas att hon mår bättre snart!



KRAM

2012-02-26 @ 12:59:09 | http://bambi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback