Dagen då jag gick på stan, SJÄLV!

Idag kl 13 infann jag mig på sjukhuset för att gå på informationsmöte med sjukgymnasten. "Livet efter förlossningen" hette det, och hon pratade om bäckenbottenövningar och lite annat matnyttigt. Men varmt blev det i det där lilla rummet eftersom vi var så många, så vi höll på att smälta! Mycket bra tips fick man, som jag garanterat kommer att försöka anamma efter förlossningen.

Efter det så gick jag faktiskt en sväng på stan. Jätteskönt! Jag var (så klart!) in på Kings och kollade läget. Det kanske inte är så roligt att handla nu, men att kolla skadar ju aldrig. Och så måste man ju snacka lite skit med tjejerna där :-) Sen var jag och inhandlade lite annat matnyttigt så som linsvätska (så träligt att stå utan) och hårvax till Mats. Sen blev det faktiskt en del shopping till Ronja, så nu är hon utrustad för sommar och varma dagar.







Denna köpte jag dock i rosa, men jag hittar inte den på HM´s hemsida.


Köpte även ett par mörkrosa tights. Gissa om Ronja blev glad när hon såg alla kläder! Hon blev helt tokig och skulle naturligtvis testa alltihop på en gång. Hon var så stolt och mannekängade i hallen. Lilla älskade vännen!
Detta blir perfekt till dagis i sommar. Jag är nöjd med mina köp! Billigt var det också :-)

Köpte även strumpor på Polarn o Pyret, lila och röda. Dom har överlägset bästa strumporna tycker jag! Tyvärr lite dyra...men men! :-S


Kommentarer
Emma - mamma till Meja och Alvin

Lyxigt att gå i stan ensam :) Håller med om POPs strumpor, bästa!

Kram

2011-05-09 @ 19:19:54 | http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback