Snabb uppdatering

Här kommer några snabba rader från oss här uppe i norr.

Igår tog vi det bara lugnt, tittade på film och slappade. En liten prommis blev det också så klart eftersom doggen måste ut.

Idag har jag och Ronja varit hos syrran och tittat på film. Eller ja, Ronja ritade och lekte och vi såg på film. Sen har vi varit hemma hos Erika och Martin och fikat på eftermiddagen. Mycket trevligt att ses och prata en stund när man inte ses så ofta! Ronja fick bygga en pärlplatta som hon fick med sig hem. Så är det när man hälsar på en förskolelärare :-)

Imorgon på dan ska jag träffa Linda, OM tåget går som det ska från Stockholm. Mamma, pappa, syrran, hunden och Ronja ska åka upp till Härnösand.
På kvällen ska jag träffa Jennifer, Christine och Elin. Det ska bli sjukt roligt! Vi gick på gymnasiet tillsammans och har inte setts på hundra år, så det ser jag verkligen fram emot :-)

Mysig vovve i soffan tillsammans med mig och mamma.


Jag och min mor, smurfarna :-D Jag har lånat en mössa av mamma och ser inte klok ut, men det bjuder jag på!


Ronja bygger pärlplatta hemma hos Erika & Martin.


Ronja i morfars keps. Passar på att göra reklam för morfars jobb, Casino Cosmopol i Sundsvall :-D


Nu ska jag se på Stockholm-Båstad på Tv4 Play.

Kommentarer
Linda

vad mysigt!

Åh bara njut nu av att vara tillsammans med familjen. Funkade det att lägga pärlplatta? Har funderat på det till Leya men trott hon är för liten.... Men hon älskar ju att pussla så det borde ju funka?

Kram

2011-04-12 @ 11:39:59 | http://familyspace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback