Härlig avslutning på påsken

Igår hade vi en superhärlig dag, men ÄNNU varmare väder. Helt underbart! Och även igår var vi ute hela dagen. Mats gick an som värsta galningen och grävde upp rötterna till syrenhäcken på framsidan. Nu ska det läggas på jord och sås gräs där. Han var SÅ duktig!
På eftermiddagen kom Lisa, Ida och Mackan hit och killarna grävde upp yttligare buskar som skulle bort. Sen slängde dom på jord och sådde. Jag och Lisa plockade upp lövhögar och ansade häcken. Tessa och Micke kom i samma veva, så vi fick hjälp av dem med. Utemöblerna som Mats oljade i söndags hittade även dom ut till altanen, så vi kunde slappa där och äta lite glass efter en hel dags jobb. Så himla trevligt!

Det är GULD att ha fina vänner omkring sig <3

Sen var vi effektiva; Lisa badade barnen medans jag stekte pannkaka åt dem. Mats och Mackan åkte till pizzerian och hämtade mat. Tjejerna var färdigbadade och ätna när pizzorna kom hem, så då satte vi på en film åt dem, som Ida somnade till per omgående. Ronja höll låda ett tag till, men sen däckade även hon. Så skönt! Då blev det lite gotta och vin (för dom lyckostar som kunde dricka det) och en film i soffan. Det var fyra slagna hjältar som låg där nere. Lisa somnade och Mats snarkade till :-D Vilken härlig eftermiddag/kväll.

Jag blir så glad när jag tänker på att vi har så goa vänner! <3

Lisa tog några bilder...

Ronja leker i favoritträdet; en tredelad björk på vår tomt.


Och så lekte dom tillsammans. Bästisarna :-)


Ida in action.


Vänner som hjälps åt när det behövs <3



Dags för glassätning i skuggan på altanen. Och Mackan med sin iphone i högsta hugg ;-D




Tjejerna; nybadade och nattklädda läser lite bok på Ronjas säng innan pannkakan.


Och dom läste och läste...

...och läste!


TACK för igår alla goa vänner! :-)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback