Early morning in norrland

Imorse klev jag och Ronja upp redan 7.30. Vi fikade frukost och sen duschade jag och vi fixade iordning oss. Nu är vi hos pappa/morfar. Snart ska jag gå ner till min syster och låna plattången innan vi ska åka in till stan. Ronja ska få skor i försenad födelsedagspresent av sin morfar och vi ska äta god lunch på pappas jobb, Casino Cosmopol. Och så ska jag och syrran smita in på Eleganten och kolla på bröllopsklänningar. Jag ska bara kolla läget. Jag ska dra med mig Tessa ut på en koll när jag kommit hem till Norrköping. Funderar på en sak, slöja eller tiara? Hmm, svårt val. Eller kan man ha båda? Jaja, det löser sig alltid.

Vi hörs / Jossan

Kommentarer
Sara

japp man kan ha båda =)



jag hade bara tiara för ville att man mitt hår skulle synas utan att täckas av slöjan. min tanke var först att ha slöja på vigseln och ta av den sen men frisören sa att det är svårt att fästa en slöja och sedan ta bort den utan att förstöra frisyren så det blev ingen slöja, men det är väldigt fint tycker jag!

2009-09-10 @ 13:20:17 | http://sarasrum.blogg.se/
Åsa

Jag skulle satsa på slöja om jag var du...eller en sjukligt vattenfast mascara ;) Hoppas ni alla slapp bacillerna, såg just ditt sms så jag ska släpa mig ner och kolla i bilen. Vi ska även på födelsedagskalas snart, undrar om det blir munskydd på eller om vi får ta med en tårtbit och sitta ute i bilen ;)

2009-09-16 @ 15:38:04 | http://katewellings.blogg.se/
Sara

japp det är tydligen möjligt. han har två jobb men båda inom kommunen så det borde inte krångla men de har inte dragit tillräckligt med skatt på det ena så det är 11000:- för lite (han jobbar extra som personlig assistent åt sin lillebror.)

2009-09-17 @ 17:38:47 | http://sarasrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback