Ny dag, nya tag!

Jag fortsätter min framfart i huset. Jag har hunnit slänga in en tvätt, vikt tvätt, packat upp väskorna från Sundsvall (ÄNTLIGEN), byta sängkläder, plockat iordning i mitt badrumsskåp och så har jag lagt klart pusslet!
Ronja har sussat en timme, men är nu vaken och ligger och leker i babygymmet som vi lånat av kusin Emil. Tydligen en hit! Tyvärr har vi inga batterier till det så det låter inte och blinkar som det ska göra egentligen. Jag ska genast kolla vilka batterier som behöver inhandlas. Tänkte även att jag ska gå bort på affärn och handla lite saker, blöjor bland annat som börjar krisa. Och några fina blommor till Ronjas rum.
På onsdag ska vi gå på Öppna Förskolan. Mats ska följa med. Skönt att ha honom med första gången, sen kan jag gå själv. Men jag vill ha lite moraliskt stöd första gången då jag inte riktigt vet vart jag ska in och så vidare. Sen ska vi hem och sätta upp saker på väggarna. Sänglamporna till exempel skulle ju vara trevligt om dom kam upp. Och kryddhyllan i köket. Jaja, vi får se vad som hinns med.
Olle var här förut och befriade oss från 7 stycken banankartonger. Underbart! Vi har inte behövt slänga en enda, vi har bara haft folk som kommit hit och hämtat dem. Det är ju för tråkigt att stå och vika ihop dem. Blä! Det minns jag efter förra flytten.

Ronja på soffan för en stund sen.






Jag ursäktar för den underliga färg/mönster-kombon. Men jag brukar inte klä henne så illa! Det råkade bara bli så inna jag hade packat upp alla hennes kläder. Mats tyckte synd om henne för att hon skulle måsta ha på sig det där. Men som tur är så är hon ju inte så medveten än. Värre blir det senare...
Nä, nu måste jag ta reda på lilla prinsessan som snurrat runt på mage och inte tar sig tillbaka till ryggläge. Och alla vet ju att Ronja hatar att ligga på mage. Nu är hon ARG!

Tjing / Jossan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback